Les millors manualitats per a decorar de Nadal la teva casa

Arriben les festes de Nadal i amb elles un gran ventall de peces de decoració per ambientar les nostres cases d’un dels dies més màgics i especials de l’any. Són molts els que volen crear artesanalment les peces que decoraran cada racó de casa, i encara són més aquells que volen crear guarnicions originals amb materials reciclables per crear un món millor i respectar el nostre planeta. Així doncs, com podeu veure, en aquest article et proposarem algunes de les manualitats més divertides i nadalenques perquè les creïs al costat de la teva família!

Deixar volar la imaginació, passar un temps de qualitat amb els que més estimes i crear la teva pròpia decoració de Nadal són algunes de les propostes que t’oferim en aquest article! Una de les coses més màgiques del Nadal és haver de decorar les nostres cases o locals, creant un ambient nadalenc perfecte per acompanyar en els sopars i dinars que ens esperen. Arbres de Nadal, estrelles, pessebres, el Tió i molts més adorns seran els protagonistes de les nostres cases.

 

Boles de porexpan per penjar a l’arbre

A un arbre de Nadal, sense dubte, no li pot faltar les típiques boles de colors i vestides amb dibuixets nadalencs! Hi ha moltes maneres de realitzar aquestes rodones que penjaran de l’arbre, tot i que la més rellevant és amb porexpan. Aquest material s’utilitza molt a l’hora de crear manualitats, gràcies a la seva essència: conté una textura molt poc pesant, a més de ser molt resistent.
Les boles d’aquest material s’adornaran com cadascú prefereixi. Pots pintar l’esfera de pintura amb un pinzell i decorar-la com tu vulguis, també pots adornar-la de xinxetes de colors o d’un sol color, com el daurat, que farà que la bola brilli quan la llum impacti contra ella. Tot i que també s’utilitzen materials com el paper de diari o la tela de sac. Empra el material que millor encaixi a l’estil que vols donar-li al teu arbre i, òbviament, a casa teva.

Flocs de neu

No pot haver-hi Nadal sense flocs de neu per tots els racons de la casa. I com podem fer aquests flocs tan característics en aquesta època de l’any? Doncs la millor manera és amb pals de gelat! Pinta primer els pals del color o colors que més t’agradin o et recordin a aquestes festes. Pots posar-hi purpurina o algun altre material! Una vegada els palets de gelat estan enllestits, enganxa’ls amb cola. Fes primer la forma de l’estrella que representa el gel i, més tard, enganxa d’altres pel costat. Podràs fer infinitat de formes!

Arbres de Nadal amb taps de suro

Per fer aquesta manualitat només necessites taps de suro de les ampolles de vi, pintura per adornar el suro i fer-los més atractius, cola per enganxar-los i llaços per crear l’estrella que posarem a dalt de l’arbre. Els suros et permetran poder crear infinitat de dissenys! Amb aquest material no només podràs crear arbres de Nadal, també podràs realitzar un gran ventall d’adorns nadalencs, com pessebres, estrelles, el Tió o corones que podran guarnir l’entrada de la teva llar.

Estrelles de Nadal amb cartó

Agafa cartó reciclat i crea l’estrella més maca perquè sigui la protagonista del teu increïble arbre de Nadal! Dibuixa una estrella gran al cartó, més tard, retalla la silueta. Amb un regle i un punxó, marca amb línies des d’un vèrtex a l’altre, els oposats. Un cop fetes les línies, doblega-les una per una perquè vagin agafant la forma, quedant l’estrella en relleu. Un cop tinguis l’estrella feta, pinta-la al teu gust!
Aquestes són algunes de les manualitats que podràs fer de manera senzilla a casa teva o en el nostre espai creatiu. I si, a més a més, vols realitzar la teva pròpia vaixella de Nadal o decorar alguna peça de ceràmica nadalenca, vine a COLOR IT i podràs escollir un munt de peces!

En només una setmana el nostre Casal de Nadal obre les seves portes per donar la benvinguda a tots aquells nens i nenes que volen gaudir d’uns dies de Nadal rodejats d’art, de diversió, de creativitat i d’imaginació.
El 23 de desembre el teu fill/a podrà començar a aprendre tota mena de tècniques de pintura, elaborant peces nadalenques i creant manualitats que us acompanyaran a totes aquestes festivitats com a decoració de Nadal.
Tenim moltes propostes per ells! Però i pels més grans de casa? No et preocupis, que tenim una gran selecció de peces de Nadal que adornaran la teva llar a la perfecció. No tens excusa! Vine a fer la teva vaixella de Nadal o a crear la teva peça i fes que la teva casa sigui la més nadalenca de totes!