niña_haciendo_manualidades

Les millors manualitats per començar l’any de la millor manera

No podíem començar un nou any sense posar sobre la taula noves manualitats per fer aquests dies d’hivern amb els més petits de casa. Després d’unes activitats dirigides de Nadal plenes de manualitats, ja tenim ganes de fer-ne de noves. Per aquest motiu, volem proposar-te dues de senzilles, i una peça de ceràmica, que mai pot faltar! 

Quina millor manera hi ha de passar els dies de fred d’hivern que sent tot un/a artista, creant objectes nous o decorant peces de ceràmica. Sense dubte, les manualitats i la pintura en ceràmica són les activitats més entretingudes i didàctiques que es poden realitzar a casa. 

Els conillets més divertits de la ciutat

manualidades_conejitos

És hora de crear els conills més divertits! I com ho podem fer? Doncs bé, necessitem els següents materials: 

  • Pals de colors (5 o 6 de cada color per crear un conill de cada). Si no els trobes, pots comprar-ne de normals i pintar-los tu posteriorment. 
  • Cartolines del mateix color que els pals i de blanques. A la fotografia s’han escollit el groc, el blau i el vermell. Però tu els pots crear de les gammes cromàtiques que desitgis. 
  • Teles de vellut, també dels mateixos colors. 
  • Un retolador negre, amb la punta fina. 
  •  Cola.
  • Tisores.
  • Gomets de color rosa.

Ara que ja tens tots els materials i eines que necessites, saps quins passos has de seguir? Te’ls detallem a continuació: 

  1. En la cartolina blanca, dibuixa i retalla les orelles del conill. Fes-ho amb la grandària suficient perquè després et càpiga les orelletes de colors. 
  2. Un cop enllestides, fes el mateix procés amb les de colors, d’una mida més petita per simular el fons de les orelles, tal com pots veure a la fotografia. 
  3. Agafa la tela de vellut, dibuixa i retalla la copa del barret i, per una altra banda, la base rectangular d’aquest. 
  4. Enganxa els pals darrere de la copa del barret. Un cop estigui sec, enganxa les orelles a la base del barret i, després aquestes a la copa. Deixeu assecar! 
  5. Un cop tinguis tot el cos dels conills, és hora de crear els bigotis amb les teles de vellut que has fet servir abans. Retalla’ls i enganxa’ls junt amb el gomet, que simularà el nas!
  6. Quan ho tinguis tot sec i ben enganxat, ja pots dibuixar amb el retolador negre tant els ulls com la boca. I voilá, els teus conills estan a punt per decorar la teva habitació o per jugar amb ells! 

 

Els cotxes més originals de l’any

manualidad_coches_ninos

Vols crear el teu propi cotxe, i d’una manera original? Doncs et proposem una manualitat que farà que ho aconsegueixis. De quina manera? Primer t’ensenyem quins materials i eines necessites! 

  • El cartó del paper WC. 
  • Quatre obridors d’algun envàs de llet, per exemple. 
  • Un pal fi, com el que pots veure travessant les rodes. 
  • Retoladors o pintura per decorar el cotxe. 
  • Punxó

Ara que ja tens tots els materials i eines que necessites, saps quins passos has de seguir? Te’ls detallem a continuació: 

  1. Decora el cartó com vulguis i amb els materials que desitgis. Després, deixa’l assecar!
  2. Un cop estigui sec, agafa el punxó i fes un petit forat, de la mida del diàmetre del pal en els quatre costats on aniran, posteriorment, les rodes. 
  3. Fes un forat a la base dels obridors, perquè pugui passar el pal. 
  4. Passa el pal pel cartó i posa les rodes al costat. 

Senzill, oi? Doncs volem veure com t’ha quedat el teu cotxe!

 

Peça de ceràmica

Com sempre, et proposem una peça de ceràmica per pintar. A COLOR IT, a la nostra cafeteria, descobriràs moltes peces de diferents mides i estils. Des de plats, tasses, bols, figuretes…

pastel_casero_lucas

Però, si prefereixes que t’ho portem a casa, també pots comprar a la nostra botiga online, on trobaràs un ampli catàleg de peces. Escull una, junt amb les pintures i les eines que voldràs utilitzar. Tindràs el teu kit a casa en pocs dies! 

 

Què et semblen les nostres manualitats? Originals i entretingudes, veritat? Doncs com sempre, volem veure els resultats. Ens podràs fer arribar les fotografies al nostre email colorit@colorit.es, o bé, si les penges a IG, mencionar-nos o etiquetar-nos!