Las manualidades más terroríficas por Halloween

Les manualitats més terrorífiques per Halloween

Queda molt poquet perquè la nit de Halloween torni a envair carrers, botigues, aparadors i cases. I és que el 31 d’octubre se celebra arreu del món la nit dels difunts! I per poder festejar aquesta nit com cal, et proposem que decoris la teva llar amb tots els elements més terrorífics que existeixin! Per això, t’ensenyem algunes de les manualitats que pots fer aquests dies i que decoraran casa teva durant tota la nit. Arriba la nit més terrorífica de l’any on fantasmes, vampirs, aranyes, carabasses malèfiques i bruixes prenen protagonisme! Estigues a l’altura!

 

Fantasmes d’allò més dolços

Fantasmas manualidades

A la majoria de cases trobarem a la cuina un parell de Chupa-chups pels més petits. Doncs, en aquesta nit es convertiran en el cos dels fantasmes més terrorífics! 

Et proposem que amb el teu fill/a agafis unes quantes d’aquestes llaminadures, un drap blanc i retallis tres trossos grans. Amb una cinta de diferents colors, diferencia la cara i el cos del fantasma. 

Per finalitzar, agafa gomets de diferents mides i colors i crea la boca i els ulls. I voilà! Ja tens uns fantasmes llaminers per regalar als amics i amigues! 

 

Aranyes de paper

arañas de papel

No hi ha Halloween sense aranyes! Per als mitjans de casa, tenim una manualitat d’allò més original! Què necessites? Una cartolina negra, cola, un llapis, un regle i tisores. Amb aquestes cinc eines podràs crear una aranya per decorar la teva casa a la nit de Halloween.

A la cartolina dibuixa una línia gruixuda, d’uns cinc centímetres d’ample, i vuit línies més, d’un centímetre d’ample cada una. Retalla les línies amb cura. La més gruixuda, com pots veure a la fotografia serà el cos de l’aranya, i les més fines, les potes. Enganxa-les amb la cola i, per una altra banda, dibuixa i retalla les dents i els ulls.  Espanta els teus amics amb aquestes aranyes tan originals! 

 

Carabasses de tela

calabazas de tela

Pels més grans de casa també tenim una manualitat! Però menys terrorífica que les anteriors. Si tens traça per a la costura i crear tota mena d’objectes amb la màquina de cosir, aquesta manualitat és per a tu!

Encara que sembli molt senzill, no ho és tant! I és que hauràs de donar-li forma de carabassa a la tela i omplir-la de sorra, cotó o el que creguis oportú. No t’oblidis de crear la fulla de la carabassa i d’utilitzar un pal de suro llarg per fer el tall. No em diguis que no quedaran la mar de bé aquestes carabasses a casa teva per celebrar aquest Halloween! 

 

Com sempre, volem veure els resultats! A més a més, t’animem que vinguis a la nostra cafeteria creativa i decoris algunes de les peces de Halloween que envaeixin el nostre mostrador aquests dies!