Les manualitats més primaverals

Aquest cap de setmana li hem donat la benvinguda a la primavera, una de les estacions de l’any més esperades per la societat i que arriba a les nostres vides plena de fenòmens astronòmics, amb dos eclipsis, estrelles fugaces i conjuncions planetàries. Una estació on els dies són més llargs, el bon temps comença a treure el cap i els paisatges es vesteixen de colors, flors i plantes molt vives! I per donar-li la benvinguda com cal, és necessari rodejar-nos d’art i creativitat. Per aquest motiu, en aquest article tant a petits com a grans us volem ensenyar algunes de les manualitats més primaverals per fer aquests dies!

Peça de ceràmica floral

Com és de costum, a COLOR IT sempre volem proposar-vos una manualitat en què una peça de ceràmica sigui la gran protagonista. I és que ja sabeu que ens encanta crear a través del pinzell, d’una àmplia paleta de colors i d’una peça de ceràmica.

En aquest cas, us proposem un dels nostres bols i que el decoreu amb les més vermelloses roselles! Recordeu que podeu pintar aquesta peça o qualsevol altra a la nostra cafeteria de Sant Cugat, on podreu trobar un aparador ple de peces de ceràmica de tota mena de formes i mesures. Per no quedar-vos sense taula, us recomanem que reserveu el vostre espai prèviament, contactant amb nosaltres.

I, si pel contrari, preferiu pintar la vostra peça a casa, podeu fer-ho a través de la nostra web, a l’apartat Take away, on tindreu disponible un ampli ventall de peces que us portarem al vostre domicili, junt amb els materials, les eines i els colors que ens hàgiu informat. Seguiu tots els passos de la web per obtenir el vostre kit!

A més a més, recordeu que les nostres pintures no són tòxiques i que, un cop lacades i fornejades, tindreu una peça de ceràmica que podreu emprar cada dia com la vostra vaixella preferida (apta per posar al forn i al rentaplats).

El conillet de Pasqua

Ara que la Setmana Santa està al tocar, no us ve de gust crear alguna manualitat amb aquesta temàtica? Us proposem crear un conillet molt senzill, però molt original, a través d’un pot de vidre, cartolina i pintures.

Primerament, pinteu el pot de blanc o d’un altre color, com vosaltres preferiu. Després, mentrestant, deixeu assecar el pot i podreu anar creant les orelletes. Amb una cartolina blanca, dibuixeu el contorn de les orelles, retalleu-les i pinteu-les. Nosaltres us proposem que pinteu l’interior de color rosa.

Un cop tingueu el pot enllestit, enganxeu les orelletes i pinteu les cames, els braços, ulls, nas i boca, com més us agradi! I voilà! Aquí teniu el vostre conillet de Pasqua!

Les abelles més divertides

A la primavera no poden faltar les abelles! Per aquest motiu, creiem que és molt interessant que amb el vostre petit/a pugueu crear aquestes divertides manualitats.

Només necessiteu un rotlle de paper de vàter, cartolina, tisores i retoladors de color negre, groc i vermell. Com podeu comprovar, és una manualitat molt senzilla que podreu fer amb els més petits de casa!

Pinta els rotllos de groc i fes dues línies negres. Amb una cartolina, dibuixeu les ales, les cares i les antenes. Retalleu el contorn i enganxeu-lo a la base groga. Decoreu els rostres i doneu-li vida a aquests animalons de paper!

Com sempre, esperem que ens passeu moltes i moltes fotografies de les vostres creacions! A gaudir de la primavera!