Les manualitats més divertides per a donar la benvinguda a la tardor

Aquest dimarts, 22 de setembre, acomiadem l’estiu i li donem la benvinguda a la tardor, una estació de l’any on els paisatges es vesteixen de colors terra, grogs i vermells; on la Castanyera és la màxima protagonista; una època on les temperatures són les més temperades de l’any i on les nits comencen a ser més llargues.

Per donar la benvinguda de la millor manera a la tardor, volem ensenyar-te algunes de les manualitats més divertides. Estem segurs que només llegir-les, voldràs fer-les! A COLOR IT som especialistes en manualitats i en pintura en ceràmica. Per aquest motiu, com a professionals del sector, volem animar-te a compartir amb nosaltres aquesta passió, mes a mes, amb manualitats d’allò més originals i entretingudes!

Arbre de tardor

Aquesta manualitat és realment molt divertida, però també molt senzilla de fer! I és que només necessites una fulla en blanc, recopilar unes quantes fulles d’arbre de diferents tons: marrons, verds, grogs i vermells; colors o retoladors i cola!

Amb les fulles que has recopilat podràs crear la copa de l’arbre que tindrà un tronc pintat en la fulla en blanc que has agafat. A més a més, no deixis que la creativitat s’acabi així, la imaginació podrà volar més! Així doncs, pinta amb retoladors o colors tot allò que vulguis que envolti al teu preciós arbre!

Bols de ceràmica

Com ja saps, ens encanta pintar en ceràmica! I per aquest motiu volem que una de les manualitats que facis aquesta tardor sigui pintar un plat on el protagonista sigui, de nou, un arbre!

Per pintar en ceràmica pots utilitzar qualsevol gamma de colors, materials i diferents tècniques. En aquest cas, es poden utilitzar les tècniques silckscreen o de l’esquitxat, per exemple.

Amb el nostre servei TAKE AWAY podràs obtenir la peça que més t’agradi, en aquest cas un plat; els materials i els colors que necessitis, i a pintar! A la web, disposaràs de tot un ventall de peces de ceràmica, que podràs recollir a un punt específic que escollis tant en les ciutats de Terrassa, Granollers, Barcelona, Sant Cugat o al nostre local. Així doncs, COLOR IT t’apropa les peces a qualsevol àrea del Vallès i del barcelonès!

Podràs fer la petició online, per telèfon o per whatsapp.

Garlandes de tardor

Primer de tot, necessitem que realitzis plantilles en un paper. Aquestes, fetes de diferents formes, mides i estils de fulles, com també altres elements de la tardor com les pinyes, seran la clau per decorar la teva garlanda.

Un cop tinguis les plantilles realitzades, agafa teles de colors, unes tisores, un llaç i cola! Posa les plantilles a sobre de la tela i retalla-les per crear la forma. Quan tinguis tots els elements desitjats, només hauràs d’enganxar-los, adequadament, al llaç que farà de base de la garlanda!

Desitjant poder realitzar aquestes manualitats? Volem veure els teus resultats! Envia’ls al nostre email colorit@colorit.es.