Les millors manualitats per a Halloween i La Castanyada

La festa de Halloween i La Castanyada estan a la volta de la cantonada, encara que en un any on tot és molt incert i on les festivitats han quedat en un segon pla a causa de la pandèmia que estem vivint en tot el món. No obstant això, no hem de perdre la il·lusió de celebrar amb els que més estimem la tradicional festa catalana o la terrorífica nit d’origen celta. I ho pots fer decorant i ambientant la casa d’aquests dos grans esdeveniments tardorencs.

A COLOR IT nosaltres ja hem creat algunes peces que decoraran casa nostra. Per aquest motiu, volem compartir amb tu algunes de les manualitats que podràs portar a terme amb la teva família o amics a casa teva. Només necessites una mica d’imaginació, ganes de crear i divertir-te, materials reciclats, algunes eines com estisores i la nostra ajuda: amb les nostres peces de ceràmica!

Tot l’equip de COLOR IT volem estar al teu costat en aquests moments tan complicats i fer que passis una bona estona! Si no és en el nostre espai, que sigui a la teva llar. Però sempre de la mà!

Peça de ceràmica temàtica Halloween

Pieza de cerámica temática HalloweenAmb el nostre servei TAKE AWAY, encara que les portes de COLOR IT estiguin tancades, seguim treballant per a tu i perquè l’art estigui molt present allà on siguis. Per aquest motiu, t’oferim un servei on podràs disposar d’aquestes peces de Halloween, de les pintures com també de les eines i els materials necessaris per pintar en ceràmica! Posa’t en contacte amb nosaltres i te les farem arribar.

 

 

La castanya més divertida

manualidades castañaVols crear amb el teu petit una castanya d’allò més divertida per decorar? Serà una manualitat molt fàcil que no et requerirà massa temps. Només necessites fer un passeig amb ell/a, recollir les fulles d’arbre que més t’agradin, comprar cartolina de colors si no en tens a casa i castanyes!

Un cop tinguis aquests materials, agafa unes tisores i un retolador. Retalla com a la fotografia una esfera, amb un retolador dibuixa-li els ulls i la boca i enganxa amb cola una castanya per simular el nas. Deixa reposar durant una estona i assegura’t que està ben enganxada a la cartolina. Un cop enllestida la cara, amb pega enganxa-la a la fulla. I voilà! Ja tens la teva castanya més divertida per posar a casa!

 

La carabassa més terrorífica de casa

Compra una carabassa. Tingues a mà una cullera, ganivet de tallar bo, un recipient, una espelma i un retolador negre.

Talla la part de dalt de la carabassa, fent una rodona. Buida-la tota i deixa les restes al recipient. No ho tiris! Segur que pots cuinar alguna cosa boníssima. Un cop la tinguis buida, dibuixa-li els ulls, el nas i la cara amb un retolador negre. Pots deixar-lo així pintat, o bé, tallar el contorn dels ulls, el nas o la boca. Finalment, encén una espelma i posa-la a dins de la carabassa. Torna a tapar-la de nou amb la part de dalt que has retallat al principi. Tindràs la decoració més terrorífica i autèntica de la Nit de bruixes!

 

Els protagonistes de Halloween

Amb només el cartó de paper de vàter que ens sobra, podem crear esgarrifoses criatures, que seran les grans protagonistes d’aquest Halloween.
Amb pintura de diferents colors, o retoladors, com tu vulguis, pinta tota la peça. I després, amb cartolina, altres materials o a base de dibuixos, crea el personatge que vulguis: un vampir, un monstre, etc.

 

 

 

Amb ganes de fer alguna d’aquestes manualitats? Com sempre volem fotos del resultat! Bona Castanyada i feliç Halloween!