halloween colorit

La tardor, una època de l’any per a gaudir

Ja fa unes setmanes que ens hem acomiadat del tan desitjat estiu, de les vacances, d’una llarga època de sol, calor, platja, viatges i molt més. Per a molts, la finalització de l’estiu i la benvinguda a la tardor és un fet que no agrada. Inclús, de vegades, és sinònim de deixar de fer coses i quedar-se a casa. És possible que algú, aquests dies, s’hagi preguntat, «què es pot fer en aquesta època de l’any?» Doncs en aquest article volem proposar-te alguns plans d’allò més interessants perquè puguis fer aquesta tardor.

Del 23 de setembre al 22 de desembre, vivim la tardor, una època de l’any on les temperatures comencen a baixar, els arbres van perdent les seves fulles, els paisatges canvien de color, vestint-se amb tonalitats terra i càlides, i on s’introdueixen diverses festivitats a celebrar. A més a més, la tardor, com quasi totes les estacions de l’any, té certes experiències increïbles per viure que a l’entrada de l’hivern, pot ser, ja no podrem fer.

Anar a buscar bolets, un dels plans més importants per fer en aquesta època de l’any. Molts són els aficionats d’aquesta activitat, gaudir de la natura, passejar pel bosc, recollir tota mena de bolets, com rovellons, i més tard plaure d’un menjar exquisit acompanyat d’aquests deliciosos fongs. La tardor és, sense dubte, la millor època perquè els bolets surtin, un moment on la temperatura és temperada, ideal pel seu creixement. Són molts els que gaudeixen de la recerca d’aquest saborós aliment! Prepara’t per una activitat gratificant, posa a la teva motxilla una navalla, estudia’t els tipus de bolets que existeixen i vés acompanyat d’un bon cistell per fer una gran recol·lecta!

Color IT Otoño

Una altra activitat per fer aquesta tardor? Gaudir d’un pícnic amb els teus, aprofitant encara els dies de sol i temperatures agradables, gaudint d’unes vistes increïbles: els boscos i parcs, a la tardor, es vesteixen de fulles amb diferents tonalitats i de paisatges que criden ser fotografiats! Un bon llibre, la companyia dels que més estimes o d’una fulla en blanc i un bolígraf poden ser les claus per gaudir d’aquest paisatge que ens aporta la tardor.

Viatjar sempre és un plaer i qualsevol època de l’any és bona per fer-ho, ja que cada estació aporta un paisatge o un altre, un encant o un altre. No obstant això, és cert que la tardor pinta en cada part del món un paisatge espectacular on la naturalesa i la llum són els protagonistes. Així doncs, creiem que una petita escapada per algun indret del món serà una experiència única amb la barreja de colors que t’aportarà aquesta estació.

Per últim, creiem que sempre és temps d’art, però fer-ho a la tardor, l’època romàntica de l’any per a molts, és un goig. Què millor que la tardor per inspirar-te i crear, plasmant en qualsevol peça el que et transmet aquesta època!

Vine a Color It aquesta tardor

A Color It ens agrada els que ens inspira la tardor. I per aquest motiu t’animem que vinguis amb nosaltres i creïs tot l’art que vulguis aprofitant que les temperatures estan baixant.

Un dels plans que més vénen de gust aquests mesos d’octubre, novembre i part de desembre és crear acompanyat d’una bona beguda calenta i en un espai acollidor. I què millor que Color It per poder gaudir de tot això.

De fet, la tardor és una època de l’any ideal per pintar experimentant amb els materials de tardor. Per exemple, podem utilitzar una tècnica que a Color It ens encanta: l’estampació en objectes com diverses fulles de tardor.

Otoño en Color ITA més a més, la castanyada i Halloween són dues tradicions que conviuen amb nosaltres en els mesos de tardor, i a Color It les celebrem rodejats/des de pintura, pinzells, peces a decorar i tota mena de materials. Així doncs, no tens excusa per passar una tardor envoltat/da de creació, imaginació i diversió.