PEÇA CERÀMICA

La nostra agenda de dies especials de la setmana

PEÇA CERÀMICA

A COLOR IT ens agrada compartir el nostre dia a dia amb tota mena de persones, des dels més petits fins als més grans. En solitari, en parella o en un grup grans d’amics i amigues, o familiars. Per aquesta raó, en el nostre espai creatiu donem la possibilitat a tots els nostres clients de poder venir un dia i adquirir les millors promocions, només pel simple fet de venir amb amics, de tenir entre 14 a 16 anys, o d’estar jubilat.

Cada un dels dies especials està organitzat i pensats per tota mena de col·lectius, per poder-los oferir allò que més els hi agrada. Vols saber si hi ha cap dia que sigui per tu i amb el que puguis gaudir de la pintura en ceràmica i de preus especials? Pren nota!

Dia de la creativitat

dia de la creativitat

Els dilluns al matí els dediquem a tots aquells clients i clientes que volen venir a COLOR IT a començar la setmana com cal, amb molta creativitat!

Què podràs aconseguir? Doncs, un 10% de descompte de la peça de ceràmica i un cafè o tallat gratuït. 

Dia de la gent gran

dia de la gent gran

Si tens més de 60 anys i t’encanta la pintura en ceràmica, els dimarts al matí són el teu dia! Perquè no hi ha res més gratificant i divertit que passar una bona estona, a través de l’art.

Per què? Doncs perquè et regalem una promoció del 10% de descompte en la peça de ceràmica i un cafè o tallat gratuït.

Dia de la joventut

dia de la juventut

Els dimecres, durant tot el dia, obrim les portes a tots aquells nens i nenes de 14 a 18 anys, que vulguin deixar volar la seva imaginació i passar una bona estona amb els seus amics, pintant ceràmica. 

Podran gaudir d’un 10% de descompte de la peça de ceràmica i un refresc gratuït

Friends and wine

friends and wine

Com ens agraden les trobades entre amics i amigues per obtenir i gaudir d’un temps de qualitat, pintant ceràmica, conversant, rient i compartint experiències i moments inoblidables. 

Així doncs, si vens els dimecres i dijous a la tarda amb el teu grup d’amics a pintar ceràmica, et convidarem a una copa de vi.

Dia del nadó

dia del nadó

No creus que crear una peça amb les empremtes del teu petit o petita és un record preciós que et pot acompanyar tota la vida? A COLOR IT et donem l’oportunitat de poder pintar les empremtes dels més petits de casa, amb un 10% de descompte i un refresc gratuït

Quan? Els dijous al matí!

Dia de l’adult

dia de l'adult

Els dijous a la tarda són per aquelles dones i homes que vulguin compartir l’experiència de pintar en ceràmica! Oferim un 10% de descompte perquè puguis escollir qualsevol peça de ceràmica que desitgis tenir.

Sense dubte, una bona manera de crear la teva pròpia vaixella.

Quin és el teu dia? Sigui quin sigui, t’esperem a COLOR IT amb els braços oberts, una àmplia paleta de colors, un gran ventall de peces de ceràmica i molta imaginació i creativitat per crear peces increïbles! 

Reserva la teva taula i a crear!