La nostra activitat de nadal ja s’està coent

Li hem donat la benvinguda al desembre i, amb ell, les nostres activitats dirigides de temàtica nadalenca que tant ens agraden! I és que després d’un any tan complicat i estrany, no volem perdre la il·lusió en una de les èpoques més màgiques: el Nadal. És per aquest motiu que estem treballant, des de la nostra obertura, a fer néixer un nou casal ple d’activitats, manualitats, creacions i experiències úniques i molt especials.

Comença dintre de poques setmanes, per fi, la nostra activitat de Nadal que, com cada any, portem a terme perquè tots els nens i nenes fascinats per la pintura en ceràmica i l’art puguin gaudir d’unes vacances escolars de Nadal divertides i molt entretingudes! I estem molt contents que pugui ser així! Ha estat un any complicat pel món de la restauració, on les mesures implementades pel Govern ens han tocat de ple, havent de tancar durant setmanes i mesos el nostre local. Per aquest motiu, ens fa molta il·lusió poder crear aquest projecte un any més i gaudir-lo amb tots els petits de casa.

Quins dies se celebraran aquestes activitats? Presta atenció! Tindrem aquest espai a COLOR IT obert els dies 22, 23, i 24; del 28 al 31 de desembre i tornarem el 4, 5 i 7 de gener.

Sabies quines són les activitats que tenim pels teus petits durant aquests dies? No volem revelar tots els secrets que tenim guardats, però sí que estem ansiosos d’informar-te que la nostra activitat dirigida de Nadal estarà envaïda per peces de ceràmica de temàtica nadalenca, com rens, Pare Noel, boletes per l’arbre de Nadal, arbres i molt més! Peces on podran deixar volar la seva imaginació i ser molt creatius! Els nostres professionals els acompanyaran en aquesta activitat de pintura on els ensenyaran noves tècniques i la utilització de noves eines.

També es faran un seguit de manualitats per poder crear objectes que crearan un ambient nadalenc d’allò més màgic a casa teva. En una edició anterior a aquesta, vam crear aquests divertits potets de vidre, que van passar a convertir-se en un ren molt alegre i original!

 

A part de deixar anar la imaginació i de treballar la creativitat del petit, passarem estones de molta diversió jugant a jocs d’expressió corporal i d’improvisació, així com activitats a l’aire lliure en el Parc de Sant Cugat.

L’horari de la nostra activitat dirigida serà de matins de 9.00 h a 13.30 h, però si vols que el teu fill/a es quedi a dinar amb nosaltres, podràs venir-lo a buscar a les 14.30 h. El preu serà de 22 o de 32 . Es necessita un mínim de 6 nen per obrir el menjador.

Com pots apuntar al teu nen/a a la nostra activitat dirigida? No et quedis sense plaça (ja que són limitades) i contacta amb nosaltres a través del nostre correu electrònic colorit@colorit.es, o bé, truca’ns al 663 826 880.

A COLOR IT mantindrem implementades totes aquelles mesures de seguretat que vam aplicar en la nostra activitat dirigida d’estiu. Els teus petits estaran segurs del contagi de la Covid-19!

Comencem el compte enrere!