no blue monday

COLOR IT: la millor manera de combatre el Blue Monday

El Blue Monday és el nom donat al dilluns més trist de l’any, segons una fórmula científica publicada el 2005 per un psicòleg britànic anomenat Cliff Arnall. Suposadament, aquesta fórmula calcula el dia més trist de l’any tenint en compte factors com el temps meteorològic, la famosa “cuesta de enero” després de les compres nadalenques, el temps que falta per les properes vacances i la baixa motivació a causa de la falta de llum solar durant l’hivern. Enguany la data cau en dia 16 de gener, i a COLOR IT tenim una cosa clara: no deixarem que estigueu tristos! I és que comptem amb l’antídot perfecte per a combatre el Blue Monday, vols saber quin és?

5 maneres de combatre el baix estat d’ànim durant el Blue Monday

Parlem de Blue Monday com una cosa universal, però, i si en lloc de centrar-nos en les coses tristes parem esment a tota la resta? Sabies que el 16 de gener hi ha molt més a celebrar? No sols coincideix amb el dia de la tristesa, també és el Dia Internacional de la Croqueta, el del Menjar Picant, el Dia Internacional de The Beatles, i el de Martin Luther King! Tantes coses bones a celebrar haurien d’anul·lar del tot la tristesa provocada pel tercer dilluns de l’any. Així i tot, si ets d’aquells a qui el Blue Monday els afecta més del compte, aquí tenim 5 maneres divertides per ajudar-te a combatre-ho:

coloring-pages-for-kid

  1. Comença el dia amb una organització de tot el que faràs avui mentre poses música de The Beatles a tot volum i deixes que les vibes dels anys seixanta t’envaeixin.
  2. Martin Luther King tenia un somni, quins són els teus? Si encara no ho has fet, apunta una llista de tots aquells somnis que esperes complir aquest 2023 i enfoca totes les teves energies a complir-los.
  3. No oblidis afegir al teu dia un bon tast de croquetes gourmet per a llepar-se els dits. Prepara un bon assortiment i inclou diferents gustos segons les teves preferències o requisits alimentaris. Poden ser de pernil, de pollastre, d’espinacs, de xampinyons, d’heura, de bacallà, de calamar, etc. Dona-li un punt d’emoció al teu menjar tapant els ulls als comensals i jugant a endevinar la croqueta.
  4. Què et sembla celebrar el Dia Internacional del Menjar Picant amb una competició? Prepara i ordena diferents salses segons el seu grau de picant i juga a respondre preguntes a mesura que les tastes.
  5. I finalment, però no menys important, un dels antídots per excel·lència que tenim a COLOR IT per deixar de banda qualsevol preocupació és pintar ceràmica. Vine al nostre espai creatiu i passa una tarda divertida i relaxada creant la teva pròpia obra d’art i canalitza les teves emocions a través de la pintura.

 

No importa si no tens experiència pintant ceràmica, a COLOR IT descobriràs l’artista que portes dins. A més, aquest tipus d’activitats són altament terapèutiques i ajuden a alleujar l’estrès i la tensió. Així que vine a passar el Blue Monday amb nosaltres i dona’t l’oportunitat de relaxar-te, divertir-te i crear una cosa única. T’esperem el 16 de gener!