La importància de prendre sucs naturals de fruites i verdures

Els sucs de fruita i verdura són un dels productes base per a una dieta sana. La seva aportació de vitamines, fibres i minerals els converteixen en una de les begudes més recomanades per a nens i adults.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) i altres societats que promouen el consum de cinc fruites i verdures diàries, com l’associació espanyola “5 al dia”, indiquen que un got de suc diari ajuda a aconseguir la ingesta de les cinc racions recomanades dins d’una dieta saludable i equilibrada que ajudi a aportar l’energia i funcionament cerebral òptim.

 

Quins beneficis aporta el consum de sucs naturals?

A Color It, espai creatiu de Sant Cugat del Vallès, apostem pels productes naturals que no incloguin un alt contingut en sucres afegits.

Un suc natural compleix diferents funcions, entre les quals destaquem que és antioxidant, remineralizant, hidratant i tonificant, per la qual cosa la seva aportació afavoreix la millora del sistema immunològic i ajuda a prevenir algunes malalties de caràcter cardiovascular, a més de la fatiga i el cansament.

Perquè el cos rebi la correcta aportació de vitamines, antioxidants i minerals, és primordial prendre sucs naturals recentment espremuts. A Color It, volem ajudar-te a percebre els micronutrients i fitonutrients necessaris, per la qual cosa comptem amb una gran varietat de sucs naturals.

 

Gaudeix dels sucs naturals de Color It

Comença el teu dia de la manera més saludable i enèrgica amb Color It! A la nostra cafeteria, trobaràs fresquíssims sucs que t’aportaran les necessitats vitamíniques i antioxidants que precises diàriament.

A més, sabem que als petits a vegades els costa prendre’s la seva ració de fruita i verdura, per la qual cosa els nostres sucs naturals són una de les opcions més sanes, ràpides, senzilles i divertides perquè segueixin una alimentació sana i equilibrada.
Gaudiran d’una opció fàcil, còmoda i divertida mentre el seu sistema i el teu es veuen enfortits!

Et deixem una miqueta d’informació sobre els nostres sucs! Però si vols saber molt més, vine a la cafeteria de Color It amb la teva família i amics i gaudeix-los!

  • Suc Color It. Prova l’especialitat de la casa. Un agradable suc fet de poma i pastanaga.

 

  • Suc Al Gust. Fet a base de deliciosa poma, pastanaga, taronja i/o kiwi a combinar al teu gust.

 

  • Suc Depuratiu. Fes neteja del teu organisme amb el nostre suc d’api, cogombre, llimona, pastanaga i gingebre. Tant l’api com la llimona i el cogombre ajuden a combatre la retenció de líquids, aportant vitamines i minerals i depurant totes aquelles toxines acumulades. El gingebre, a més, ajuda en l’absorció de nutrients, actua com a antiinflamatori natural i millora la salut digestiva.

 

  • Suc Detox. Cuida la teva salut amb el nostre suc de pastanaga, poma i api. L’api és, sens dubte, el millor aliat per a tenir una dieta sana. El 95% d’aquest aliment és aigua, per la qual cosa és baix en calories, digestiu, antibacterià i diürètic. El seu poder depuratiu permet una menor retenció de líquids, a més de ser ric en vitamines essencials per al metabolisme.

 

  • Suc Antioxidant. La nostra recepta d’espinacs, kiwi, llimona i poma t’ajudarà a depurar el teu sistema. Els antioxidants t’ajudaran a preservar la salut, sent útils per a la pell, el fetge, els pulmons, el cor, els ulls i la digestió.

 

Vine a gaudir d’un deliciós suc natural de fruites i verdures a la cafeteria de Color It. Ens trobaràs a Sant Cugat del Vallès: Avinguda Lluís Companys, 24.

Pots trucar-nos per al que necessitis al 93 857 59 57 o al 663 826 880 o escriure’ns a colorit@colorit.es T’esperem!