La importància de la diversió i l’entreteniment dels nens

El 20 de novembre se celebra ni més ni menys que el Dia Universal del Nen, un dia molt rellevant per crear consciència a la societat sobre la importància que existeix al fet que tots els nens i nenes tinguin la salut, l’educació i la diversió que mereixen i necessiten en aquesta etapa tan significativa. Així doncs, en aquest blog d’avui volem centrar-nos en la importància que un nen en aquesta etapa es diverteixi i s’entretingui!

Existeixen algunes teories que avalen que la diversió, els jocs i les manualitats ajuden a prosperar al nen, a desenvolupar-se més òptimament, a millorar la seva salut i a crear vincles més estrets, un fet molt important per l’infant. Una investigació realitzada a l’American Academy of Pediatrics afirma que jugar ajuda que el nen millori la seva part organitzativa, social i de planificació, com també, a gestionar les seves emocions.

No podem negar, doncs, que el joc i l’entreteniment són dues eines molt poderoses per treballar la maduració de la part cognitiva, psicològica, social i física d’un nen/a des dels 0 anys fins a l’adolescència. Com també, un mitjà d’expressió molt important! I en algunes ocasions, hem parlat, en aquest espai de notícies d’actualitat, la importància que té l’art, en específic la pintura en ceràmica i les manualitats pels més petits de casa.

L’art i la creativitat són dos aspectes que engloben la pintura en ceràmica, una manera de crear objectes decoratius o que utilitzem dia a dia. Els nens, no obstant això, veuen aquesta activitat, com també les manualitats, com jocs creatius que els entretenen, que s’ho passen bé i que poden compartir amb els altres.

L’art, sense dubte, és un llenguatge que estimula la capacitat d’expressar i també d’aprendre; fomenta la reflexió; potencia les seves capacitats intel·lectuals i motrius; i pugen la seva autoestima.

La pintura en ceràmica com a joc divertit i entretingut amb COLOR IT

I et preguntaràs, de quina manera puc crear aquest temps de qualitat amb el meu fill a través de la pintura en ceràmica? Doncs molt fàcil! Amb el nostre servei Take away, on podràs obtenir les peces de ceràmica que tenim en el nostre catàleg, els colors i els materials necessaris per poder crear la teva peça amb tota comoditat i facilitat!

Passar una estona divertida i entretinguda, creant i pintant serà molt senzill gràcies a COLOR IT! Només t’has de dirigir al nostre apartat de TAKE AWAY, escollir la peça de ceràmica que vols, decidir si les vols passar a buscar a la nostra cafeteria concretant un dia i una hora amb nosaltres o si prefereixes que t’ho enviem a casa, i omplir les teves dades, la pintura que desitges tenir i les eines que necessites per crear amb els teus petits les vostres obres d’art!

A més a més, també t’oferim l’oportunitat de regalar-li al teu petit una activitat de pintura a través de les nostres targetes regals i el nostre kit regal, per les festes infantils que fareu el pròxim any! No només és important regalar experiències als nens, vivències i compartir temps de qualitat amb ells, també és primordial que els records perdurin a mesura que es van fent grans!

Troba més informació a la nostra web, a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram), o bé, de la newsletter setmanal.

El joc ens manté vius i vitals. Ens dona un entusiasme per la vida que és insubstituïble. Sense aquest, la vida no té un bon gust