La felicitat compartida, quina importància té en la nostra societat?

El passat 20 de juny es va celebrar el dia més feliç de l’any, el Yellow day! Segons un equip tant de psicòlegs com de meteoròlegs afirmen que la pujada de temperatures, la més duradora presència de llum durant el dia, les vacances que estan a punt d’arribar i altres aspectes influeixen al fet que aquest mes se celebri el dia més feliç i optimista de l’any.

Aprofitant l’avinentesa, volem centrar el blog d’avui sobre un tema molt, molt interessant. La pregunta que et farem només començar és: saps quina importància té per l’ésser humà compartir la felicitat? Si no ho saps, no et preocupis! En aquest article t’ho explicarem amb detall!

L’ésser humà és social, necessita compartir, viure certes experiències acompanyat. Per a nosaltres, compartir és una acció que ens fa sentir bé i satisfets de nosaltres mateixos. I que millor que compartir la felicitat!

Beneficis per la nostra salut

Cada cop existeixen més estudis que aposten pels múltiples beneficis que aporta la felicitat en el nostre cos. La felicitat és, sense dubte, un estat mental que ens fa estar bé, còmodes, alegres i molt més positius, aspectes que, evidentment, ajuden que els problemes tant físics com mentals s’abordin de millor manera i amb més facilitat.

Les hormones de la felicitat, més concretament, la serotonina, dopamina, oxitocina i endorfina són les encarregades de fer-nos sentir bé, d’experimentar un estat de benestar i plaer. Un estat que actua directament al nostre sistema immunològic. I compartir l’alegria, la felicitat, el nostre estat d’ànim positiu crea una energia molt beneficiària per nosaltres!

Saps de quins avantatges pel nostre organisme estem parlant? Per exemple, la felicitat i compartir-la ajuda a combatre o disminuir els nivells d’ansietat, estrès o reduir la possibilitat de patir depressió; aconsegueix també accelerar el procés de curació de certes malalties com refredats i ajuda a tenir menys predisposició a patir dolors.

Compartir la felicitat que nosaltres sentim també ajuda als altres a veure i sentir la vida més positivament, creure en nosaltres mateixos, sentir-nos segurs. Aspectes que també fomentaran a crear òptimes relacions i a augmentar les habilitats socials. Compartir, en definitiva, és un moment bonic, però encara ho és més si compartim la nostra felicitat amb la nostra parella, amics o família. Gràcies a aquesta veurem la vida molt més atractiva i positiva!

A Color It compartim la nostra felicitat amb tu!

El nostre espai, Color It, es vesteix dia rere dia de creativitat i art, dos conceptes que ens fan feliços, que aconsegueixen que passem una bona estona i que, a més a més, la puguem compartir amb qui més volem. Pintar, riure, experimentar, crear, conversar, compartir les nostres idees, els nostres coneixements ens fan ser i estar feliços.

Per aquest motiu volem que ens vinguis a visitar, que seguis al nostre costat i puguem compartir entre tots, possiblement, una de les estones més felices del dia. Amb nosaltres podràs gaudir d’un espai còmode, tranquil, rodejat de peces de ceràmica, pinzells de diferents mides, una àmplia paleta de colors i una infinitat de materials que podràs utilitzar per crear la peça que més t’agradi i que més satisfet et faci sentir.
Crea, imagina i riu amb Color it!