La ceràmica, tendència en decoració

Des de fa uns anys decorar amb ceràmica s’està convertint en una nova tendència de moda. I és que aquestes peces queden prou lluny de les tasses de porcellana i es presenten, actualment, com un element decoratiu arriscat, original i molt personal que trepitja amb força en moltes cases. Vols endinsar-te en el món de la ceràmica amb nosaltres? En aquest article volem explicar-te quin és el rol de les peces de ceràmica en el món de la decoració. Llegeix-nos!

La tornada a tot allò que sigui artesanal i tradicional ha propiciat que la ceràmica es converteixi en un material rellevant tant en objectes decoratius, com també en parets i paviments. A més a més, l’originalitat és un dels aspectes més valorat en la decoració contemporània, un terme que representa, amb escreix, a aquest material. La ceràmica, a part, aporta infinitats de formes i és un material d’allò més versàtil i camaleònic, ja que sigui el color que sigui i la tècnica que s’empri, aquest s’adaptarà a qualsevol estil.

Buscar la singularitat és un altre dels punts més valorats quan es crea una peça de ceràmica, i és que és molt important que davant d’una peça creada se sàpiga quin estil plasmar en ella, quin acabat realitzar o quins colors utilitzar. Arriscar en aquest acabat és un dels aspectes que es té més en compte en referència a la decoració amb ceràmica.

La teva casa vesteix un aire més rústic? Doncs elabora peces de ceràmica en tons més neutres, amb colors terra, amb varietat de taronges i, inclús, amb un color verd llampant. Inunda els racons de casa teva de plats, bols i tasses i dona-li un caire diferent dels teus espais.

Si t’has decantat per decorar la teva casa amb un ambient més nòrdic i minimalista, les figuretes de ceràmica harmonitzaran l’espai.

Crea figures més avantguardistes i trencaràs amb la tranquil·litat d’aquestes ambients!

Sigui quin sigui l’estil que vols per casa teva, l’opció més adequada és crear les teves pròpies peces d’art. Vols elaborar la teva pròpia decoració? Vine a Color It, un espai creatiu ubicat a Sant Cugat, on podràs treure la teva part més artística i decorativa elaborant peces que guarniran cada racó del teu immoble. Podràs pintar infinitat de peces, amb les tècniques més modernes i amb els colors que més s’adaptin a tu i a la teva decoració.

Les nostres pintures, a més a més, no són tòxiques, fet que permet consumir aliments mentre creem sense cap mena de problema. Vaixelles i peces de tota mena seran algunes de les creacions que podràs realitzar. I que millor que omplir la teva cuina de les teves pròpies creacions! Son 100% aptes per l’ús diari i la neteja amb el rentaplats!
Agafa un pinzell, crea i nosaltres lacarem la teva peça!

La ceràmica torna i ho fa amb més força que mai en el món de l’interiorisme!