Cerámica en la decoración

La ceràmica en la decoració: una tendència que mai passa de moda

Cerámica en la decoración

Els objectes de ceràmica són dels més utilitzats en la decoració al llarg de la història. En forma de taulells, vaixella o decoració, aquest material ha demostrat la seva versatilitat i capacitat decorativa adaptable a diferents estils. A Color It estem convençuts que totes les persones tenen potencial artístic, i per aquest motiu, els convidem a pintar les seves pròpies peces i utilitzar-les per a decorar les seves llars o llocs de treball.

La ceràmica s’adapta al teu estil

Una de les característiques més destacades de la ceràmica és la seva capacitat per a adaptar-se a diferents estils decoratius i ambients. Des dels dissenys més tradicionals fins als més moderns i minimalistes, poden incloure detalls de ceràmica i obtenir aquest toc únic.

Els colors en objectes com a taulells, gerros o tests tenen la capacitat de convertir els ambients en llocs plens de vida. L’avantatge de pintar les teves pròpies peces de ceràmica a l’espai creatiu de Color It, és poder fer objectes especialment pensats en corcondança a l’estil que hagis triat i realçar la seva bellesa.

Donar-li un toc distintiu a cada espai és el que converteix les llars en llocs amb personalitat i fer-los tu mateixa té un encant especial.

Els beneficis que té la ceràmica per a decorar

L’àmplia gamma de textures i acabats que admet la ceràmica és un altre dels punts que fa aquests objectes especialment adaptables. Des de l’esmaltat brillant fins a l’acabat mat o rugós i les peces pintades a mà o les decorades amb patrons, segells o esponges, sempre permeten crear peces exclusives i irrepetibles.

Una altra dels seus avantatges és la seva durabilitat i resistència. Els taulells ceràmics, per exemple, es destaquen per la seva capacitat per a resistir el desgast, la humitat i les taques. Això els fa una opció perfecta per a àrees d’alt trànsit com a cuines i banys. Són pràctics i funcionals degut també al fet que són fàcils de netejar i mantenir.

La ceràmica és, a més, un material sostenible i respectuós amb el medi ambient, a diferència d’uns altres com el plàstic o el vidre. És natural, reciclable i no genera residus tòxics. La seva extensa vida útil fa de la ceràmica una opció sustentable per a reduir el consum d’altres elements amb major petjada ambiental.

A Color It pots trobar el teu propi estil de decoració

El nostre espai creatiu a Sant Cugat és el lloc perfecte per a passar moments de calma i creativitat, amb l’atenció posada 100% en la pintura de ceràmica. Disposem d’una extensa quantitat de peces per a triar, tant per a pintar una o diverses per a formar, per exemple, una sèrie de taulells, tasses o plats.

A més, posem a la teva disposició una infinitat de materials per a pintar perquè triïs el que més s’adapti al teu estil. Segells, esponges, pinzells, colors i altres eines que et convidem a descobrir. No importa si no tens experiència, el nostre equip serà  per a guiar-te en qualsevol dubte que pogués sorgir.

El nostre espai és garantia d’un gran moment

A més de la pintura de ceràmica, en Color It ens encanta complimentar als qui ens visiten. A la nostra cafeteria podràs gaudir del millor cafè, tant fred com calent, acabat de fer. Tenim tes, sucs naturals i fins i tot cervesa gelada per a les tardes d’estiu. 

La nostra carta té productes frescos i naturals per l’esmorzar i el berenar, deliciosos dolços i exquisits entrepans.

Consulta la nostra agenda per a assabentar-te de tots els descomptes que oferim i les activitats que recomanem per a cada dia de la setmana. A Color It sempre t’estem esperant.

Reserva la teva taula i no et perdis d’aquesta gran experiència.