Increïbles manualitats per donar-li la benvinguda a l’estiu

Ja és un fet! L’estiu torna un any més per quedar-se uns mesos i oferir-nos un gran ventall de coses boniques! Vacances, escapades, mar, muntanya, sopars a una terrassa a la fresca i dinars en família després d’una gran remullada per treure’ns la calor. Aquests són alguns dels plans que tenim per l’estiu, i vosaltres? A COLOR IT volem proposar-vos un de molt especial i divertit que podràs compartir amb els més petits de casa: crear manualitats d’estiu tots junts!

Ventall de flors

Els ventalls són els complements que més ens acompanyen durant els mesos de calor. I és que són uns grans aliats per poder combatre, una miqueta, les altes temperatures de l’estiu. I què millor que crear el nostre propi!

Us proposem que agafeu una cartolina, dibuixeu floretes de colors, les retalleu i les enganxeu al ventall que heu creat:

  1. Ajunteu la cartolina per la meitat i després feu dos plecs més, ajuntant cada punta a la ratlla del mig.
  2. Aneu fent aquests passos, plec per plec d’un cantó a l’altre, com si féssiu un acordió.
  3. Quan tingueu el ventall enllestit, agafeu un llaç i decoreu la base amb aquest, com veieu a la fotografia.
  4. Aneu enganxant, de mica en mica, les flors amb cola de paper i aneu decorant-lo. Prepareu-vos per passar menys calor amb el vostre original i artesanal ventall!

Sol solet

Us agrada el nostre sol que estarà molt i molt present aquests mesos d’estiu? Feu el vostre propi! Només necessiteu cartolina o paper de seda de diferents colors: taronja i groc; un retolador negre i un plat de cartó.

Podeu començar per la base, fent boletes de paper de seda o de cartolina de color groc a la base (al plat) amb cola especial. Quan estigui sec, podeu crear la cara com vosaltres vulgueu. Un cop estigui tot sec, feu tires de paper de diferents colors, com veieu a la fotografia i enganxeu-los als laterals del sol. I voilà! Ja teniu el vostre sol que decorarà la vostra habitació o sala d’estar i il·luminarà tot l’ambient!

Plat de ceràmica

Mai pot faltar, en els nostres blogs de manualitats, les nostres peces de ceràmica. Tant en la nostra botiga online com en la nostra cafeteria podreu trobar un ampli catàleg de plats, tasses i tota mena de figuretes!

En aquest exemple que podeu veure, la nostra artista va utilitzar la tècnica de la cinta, per poder crear aquestes línies perfectes i aquest mosaic de colors.

Recordeu que podeu venir a la nostra cafeteria, escollir la peça que voleu i utilitzar tots els materials, eines i pintures que necessiteu. Per altra banda, si voleu pintar en ceràmica allà on sigui que estigueu aquest estiu, podeu obtenir les vostres peces a través del nostre servei Take Away. Només heu de seguir els passos que us demanem!

Bon estiu a tots i a totes!