Gaudeix dels nostres serveis aquest 2020

Ja són bastants els anys que COLOR IT va obrir les seves portes per donar a conèixer un projecte innovador, un nou concepte d’espai creatiu on s’ofereixen infinitat de serveis que representen l’univers de l’art i, més concretament, el gran món de la ceràmica. Així doncs, fa uns anys es va voler crear un lloc que unís una cafeteria original amb un espai de pintura de ceràmica i que donés la possibilitat als clients de qualsevol edat poder passar una bona estona envoltats d’imaginació i creativitat.

COLOR IT en aquests anys ha anat evolucionant, aconseguint avui en dia oferir serveis de qualitat. Per aquest motiu, aquest 2020 podràs gaudir dels serveis que a continuació et presentarem:

FESTES D’ANIVERSARI

Perquè fer anys envoltat de creativitat i activitats dirigides i diferents és una alternativa divertida i especial tant pels més petits com pels més grans de la casa. Aquestes festes, que poden organitzar-se tant a COLOR IT com al teu domicili, inclouen un taller de ceràmica i diferents opcions per escollir:

El nostre pack bàsic et permetrà realitzar una activitat de pintura amb monitoratge, escollint una peça de ceràmica com un plat, una tassa o una figura. La duració de l’activitat serà de dues hores i tindràs la possibilitat d’encarregar-nos el pastí o de portar-lo tu. Per una altra banda, pots elegir el pack bàsic amb entrepans i begudes, ideal perquè els nens es diverteixin i, a més a més, gaudeixin dels nostres productes.

Vols que els més petits puguin escollir la peça que realment vulguin? Tria l’opció Festa Plus, en la que podràs gaudir d’una activitat de dues hores i un pastís de manera opcional. Encarrega un pastís temàtic i faràs que la festa d’aniversari del teu fill sigui molt especial!

Podràs a la nostra web informar-te dels preus dels nostres packs, tot i que, si realitzes les festes un dilluns, dimarts o dimecres, podràs gaudir d’un 10% de descompte!

A més a més, les nostres celebracions d’aniversari d’adults també són d’allò més divertides! Podràs gaudir d’un espai creatiu per parlar, prendre alguna cosa i pintar. I si vols una trobada amb amics a casa teva d’allò més original, COLOR IT és la teva millor opció!

TALLERS INFANTILS I PER ADULTS

Al llarg de la setmana, si acudeixes al nostre espai creatiu, podràs realitzar tallers relacionats amb diferents temàtiques. A través d’aquestes activitats, podràs aprendre moltes coses sobre el món de la pintura en ceràmica. Per exemple, les diferents tècniques que s’utilitzen per decorar cada una de les peces, com es realitzen aquestes tècniques, quins materials s’empren i quin procés experimenta una peça d’ençà que és pintada fins que es converteix en objecte de decoració.

Aquests tallers no només podràs fer-los al nostre espai, també els oferim en festes d’aniversari, comunions, batejos, festes d’amics o celebracions temàtiques, com Nadal, Halloween, etc.

No obstant això, si no vols acudir a cap taller, pots simplement venir a COLOR IT, escollir la peça que vulguis, pintar-la i gaudir de les begudes i els productes de la nostra cafeteria!

CASALS I CASALETS

No hi ha res millor que passar les vacances de Setmana Santa, d’estiu o Nadal amb bona companyia en un casal ple d’activitats i peces de ceràmica de la mateixa temàtica! A COLOR IT sempre tenim un casal ple de manualitats, aprenentatges, activitats, jocs, diversió i molt més. Sigui un dia o durant unes setmanes, podràs gaudir dels nostres casals i casalets!

ETS UNA ESCOLA O UN ALUMNE?

L’art, sense dubte, és una òptima eina per l’aprenentatge dels nens i nenes, per l’expressió d’emocions i molts més avantatges. És per aquest motiu que volem treballar braç a braç amb les escoles i oferir tallers de creativitat tant a les aules com a fora. Perquè fomentar la creativitat, la comunicació i la concentració, com també, estimular la psicomotricitat motora dels petits són aspectes molt importants!

I si es vol crear un regal pel professor, podran venir cada un dels nens que formen l’aula i realitzar una peça preciosa com a agraïment de què ha fet el docent!

CADA DIA ÉS UN DIA ESPECIAL

A COLOR IT volem que cada client se senti a gust i tingui un dia especial, dedicant-li una tarda, un matí o un dia sencer i oferint-li bones promocions. És per aquest motiu que a COLOR IT hem dedicat un dia a la setmana a cada col·lectiu:

Els dilluns el matí podràs començar la setmana amb creativitat, obtenint un 10% de descompte en la peça de ceràmica i un tallat gratuït. Els dimarts al matí, aquells clients de més de 60 anys podran passar el matí creant i divertint-se, gaudint també d’un cafè o tallat gratuït i un 10% de descompte en la peça. I a la tarda? Doncs li donem la benvinguda a aquell grup d’amics i amigues que volen passar una bona estona, amb una copa de vi a la mà i una peça per decorar. Per descomptat, et convidarem a la copa de vi!

Els dimecres, durant tot el dia, el dedicarem als adolescents que s’estan fent un forat al món de l’art! Si tens entre 14 i 18 anys, entra i tindràs una promoció de 10% de descompte i un refresc gratuït!

Els dijous al matí, les mamis i els seus petitons podran crear un record preciós i especial, pintant les empremtes del nadó a plats, gots i altres peces! També t’oferim descompte i un refresc gratuït! A la tarda, per descomptat, dediquem el dia de l’adult. No pots fallar! Gaudeix de la nostra promoció!

LA NOSTRA CAFETERIA

Una àmplia i deliciosa carta ens representa com una de les cafeteries més de moda actualment de Sant Cugat. Productes per celíacs, per vegans, intolerants i molt més serà el que podràs trobar a COLOR IT. Des de begudes refrescants a xocolates calentes per afrontar el fred de l’hivern de la millor forma! Infinitat d’entrepans, pastissos, cookies i molt més dolços et faran perdre la gana mentre pintes una de les peces més originals que mai has creat! Dona-li un cop d’ull a la nostra carta i se’t farà la boca aigua!

Com pots comprovar, a COLOR IT, volem el millor pels nostres clients i els nostres artistes, per això, any rere any, avancem per donar un gran tracte i millorar en els nostres serveis, que, sense dubte, són del tot complets i t’aportaran tot allò que esperaves!

Així doncs, t’esperem aquest 2020 amb molta il·lusió! No ens fallis! Feliç any!