Gaudeix amb el teu grup de mamàs d’un dia entre pintures

La maternitat és un dels moments més especials i bonics, i compartir-ho amb els éssers estimats augmenta la felicitat. És important, a més, comptar amb un grup de mares que et donin recolzament i amb el que poder compartir experiències, dubtes i curiositats sobre la criança, lactància, visites al pediatra i tot el que necessitis, sobretot si ets mare primerenca.

Si ets mamà i tens un grup de mares amb el que realitzes quedades i activitats, et recomanem que vinguis a Color It a passar un dia entre pintures amb elles i així dur a terme una activitat diferent mentre comparteixes amb ells la teva experiència de ser mare.

Color It és l’espai creatiu ideal per a famílies, un lloc perfecte per deixar volar la imaginació mentre gaudeixes de la millor companyia. En el nostre espai podràs tenir la tranquil·litat, confiança i intimitat per a compartir juntes les vostres experiències. A més, si ho desitges, és el lloc perfecte per portar al teu petit, sigui de l’edat que sigui, perquè comparteixi amb tu un temps de qualitat i diversió.

Creativitat entre riures i una cafeteria d’especialitat

Des de Color It t’animem que vinguis amb el teu grup de mares a realitzar pintura de ceràmica. Tenim una interessant varietat de peces (plats, tasses, gots…) i de colors perquè puguis escollir la varietat que prefereixis, pel que t’animem que vinguis a crear una peça al teu gust per a casa, per regalar-li a la teva parella o, molt més especial, per al teu nen!

Les pintures que fem servir no són tòxiques y són aptes per als aliments. Les peces, una vegada pintades, les laquem i les coem a 1000 graus i, una vegada sortides del forn, ja les podeu utilitzar cada dia en la vostra taula. I són aptes per al rentaplats!

A més, la nostra gran diversitat de peces et permetrà repetir amb nosaltres sempre que vulguis!

Mentre pintes la teva peça, pots gaudir en el mateix espai dels deliciosos productes que tenim a la nostra cafeteria i delectar-te d’una experiència completa. Per a beure tenim refrescos, begudes calentes, vins, cerveses amb i sense alcohol, xocolata calenta de diferents sabors, tota mena de sucs i una gran varietat de tes.

Per a menjar, podem preparar-te entrepans dolços i salats, també tenim brioixeria natural, pastís especial de la setmana i una gran varietat de productes sense gluten. A més de combinats perquè gaudeixis del teu entrepà o torrada amb una beguda calenta i a un increïble preu!

Aprofita la promoció del nostre dia de la setmana especial per a vosaltres.

A Color It cada setmana és especial, per la qual cosa cada dia tenim una sessió amb preus específics per a cada col·lectiu. Si véns amb el teu grup d’amigues, el dimarts a la tarda és el teu dia especial! Reuneix-te amb elles en el nostre espai creatiu per a gaudir d’una tarda de pintura i et convidarem a una copa de vi.

Gaudeix d’un moment de relax i diversió compartint amb el teu grup de mares una experiència diferent i enriquidora. No esperis més per a preparar una quedada especial amb el teu grup de mares! Consulta’ns més sobre les nostres sessions amb preus especials escrivint-nos a colorit@colorit.es o trucant al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880.

Ens trobaràs en el nostre espai creatiu de dilluns a dissabte, matí i tarda, i diumenges al matí. T’esperem!