hasta pronto casal de verano 2020

Fins aviat Casal d’estiu 2020

Ara ja sí! És un fet! Avui comença un nou curs escolar i, per tant, aquest divendres passat hem hagut d’acomiadar la nostra activitat d’estiu fins a l’any vinent. Un casal que ha durat uns mesos i ha aportat tant als nens i nenes com als monitors moments de molta diversió, però també per aprendre, per compartir, per intercanviar valors, per interactuar i somriure. Avui, amb molta pena però molt orgullosos d’aquest nou repte, fer un casal d’estiu implementant totes les mesures de seguretat requerides per la Covid-19, acomiadem una nova activitat de les moltes que s’han fet a COLOR IT al llarg d’aquests anys!

Després d’un llarg confinament, poder tornar a obrir les portes de COLOR IT i crear el nostre projecte d’estiu va ser tot un repte, però teníem moltíssimes ganes de portar-ho a terme i que res ens pogués frenar. Vam treballar com mai per poder implementar adequadament totes les mesures de seguretat que des del Ministeri de Sanitat s’exigia, i ho vam aconseguir! Hem pogut mantenir a tots els nostres treballadors i famílies protegits davant del virus.

Amb mascareta, distanciament i molta higiene hem pogut fer néixer un casal que, tot i ser diferent dels de l’any passat per tot el viscut, s’ha envaït d’activitats molt divertides i entretingudes. I és que hem fet manualitats tan creatives com clauers, atrapa somnis, pots de sal de colors, llibretes o potets de vidre decoratius.

A més a més, hem pintat tota mena de peces de ceràmica i les hem decorat amb les diferents tècniques que s’han ensenyat durant el casal. Plats, mussols, pinyes i altres peces pintades en tècniques com l’esquitxat, silkscreen, de l’esponja, del rascat o esgrafiat, la tècnica de les bombolles o stencils, entre d’altres.

També hem creat manualitats amb materials reciclats i hem après com podem crear art a partir de coses que tenim per casa i ens sobren. Sobretot, hem après molt més a respectar al medi ambient! Com d’altres valors, com la bondat, l’empatia, la responsabilitat i la solidaritat.

Sense dubte, està sent un any molt complicat, tot i que aquests moments, compartits amb ells, rodejats d’art i creativitat, són els que realment ens fan sentir vius, dia rere dia! Gràcies a tots per creure en el nostre projecte un cop més! Seguim i seguirem treballant per a tu, per a l’art i per a la teva protecció!