activitats_sant_cugat

Fem activitats a Sant Cugat per a totes les edats!

Si vols que el teu fill passi una bona estona fent activitats a Sant Cugat, heu de venir a COLOR IT! Som un espai creatiu on petits i grans poden venir a pintar ceràmica, realitzar tallers, reunions i festes amb amics, o simplement prendre alguna cosa al nostre servei de cafeteria. 

Aquí podràs deixar volar la teva imaginació acompanyat d’un ambient acollidor on crear la teva peça de ceràmica i viure moments que es convertiran en experiències màgiques i relaxants. Podràs venir quan vulguis i amb qui vulguis, amb una única condició: ganes de passar-t’ho bé i experimentar tot un món de possibilitats que ofereix la pintura!

 

Vols saber quines són les nostres activitats a Sant Cugat?

  • Tallers infantils i per adults. En el nostre establiment oferim tallers per adults amb els quals passar una estona tranquil·la pintant tasses, plats o polseres de ceràmica, amb diferents tècniques que ensenyem. I en els nostres tallers setmanals, els teus fills podran venir a divertir-se a les tardes, aprenent a pintar sense pinzells.
  • Festes infantils i per adults. Si vols preparar una festa d’aniversari creativa per adults o per nens, oferim diverses opcions per celebrar-la d’una manera diferent. Podreu crear el vostre propi record de la trobada y prendre alguna cosa, mentre els nens pinten amb l’ajuda d’una monitora.
  • Festes a casa. Si ho preferiu, també podeu sol·licitar la vostra trobada a casa. Prepararem i animarem la teva festa amb tallers de ceràmica i monitores especialitzades que ajudaran als més petits i mantindran l’ordre.
  • Festes al parc. Només ens cal disposar d’una taula per fer els nostres tallers i ens encarregarem de dur el material i el personal, igual que si ho féssim a casa vostra.
  • Extraescolars. Activitats a Sant Cugat. Ajudem als vostres fills a pintar ceràmica i treballem amb diferents tècniques perquè experimentin la seva creativitat. També realitzem altres manualitats com ara el fang, l’scrapbook o el paper matxé.
  • Activitats dirigides. Inicia als teus fills en l’art de la ceràmica, el fang, l’skraptbook, tallers de paper matxé i l’us de materials reciclats; o porta’ls a desenvolupar la seva creativitat amb jocs d’improvisació, expressió corporal, i activitats al parc.
  • Activitats per escoles. Si ets una escola, també pots organitzar sortides escolars i venir amb els teus alumnes al nostre centre per la realització de tallers dirigits.
  • Servei de cangur amb activitat. Deixa al teu fill al nostre establiment i les nostres monitores s’encarregaran de fer-li passar una bona estona amb les nostres activitats de ceràmica.
  • Nadons. Oferim el nostre espai a mares i nadons perquè visquin l’experiència de deixar la seva empremta en un plat o tassa. 

Per obtenir més informació sobre les nostres activitats a Sant Cugat, contacta amb nosaltres o visita’ns. T’hi esperem!