Felicitats artista

Felicitats artista! Vine a celebrar el teu dia amb nosaltres

Felicitats artista

COLOR IT és l’espai creatiu on artistes de totes les edats venen a desconnectar del món deixant volar la seva imaginació i comunicant a través de colors i formes. I, com no podia ser d’una altra manera, hem volgut dedicar-vos aquest article a tots vosaltres, en motiu del Dia de l’Artista Plàstic, celebrat mundialment aquest 21 de setembre.

Anomenem arts plàstiques a totes aquelles formes d’expressió artística basades en la manipulació, modificació o transformació de diversos materials obtenint com a resultat una obra física. Existeixen molts tipus d’arts plàstiques, com ara la pintura, la ceràmica, el dibuix, l’escultura, el gravat, l’orfebreria, l’arquitectura etc. I, per molt diferents que puguin semblar, totes elles parteixen d’un mateix punt: la imaginació de l’artista.

imaginación del artist

Què vol dir “ser artista”? 

Ser artista no és una qüestió d’habilitats, sinó d’esperit. Moltes vegades l’art s’ensenya com la capacitat de desenvolupar obres dotades de bellesa o perfecció tècnica, i pot ser que l’art englobi tot això en molts casos, però no es tracta d’una qualitat incondicional. L’art, com hem dit en diverses ocasions, és un llenguatge, un mètode d’expressió a través del qual som capaces d’expressar i generar sensacions o sentiments.

A COLOR IT no ens cansem de repetir que tots som artistes, i ho som en la mesura que creem i utilitzem diversos mitjans per explorar i plasmar el nostre món interior.

No necessites rigorosos estudis sobre la seva tècnica, ni una extraordinària habilitat de precisió. Ser artista tan sols requereix una cosa, i és donar-se la llicència de deixar que la teva creativitat es manifesti a través del que fas, sense prejudicis ni pressions, simplement, fluint.

Vine a COLOR IT i descobreix a l’artista que portes dins

 

A COLOR IT volem ajudar-te a descobrir l’artista que portes dins. Tinguis l’edat que tinguis, aquí trobaràs l’entorn ideal per a relaxar-te i divertir-te pintant ceràmica, deixant volar la teva imaginació, mentre crees la teva obra d’art única. Et proporcionem una àmplia selecció d’eines i materials perquè la teva creativitat brilli. T’hi esperem!