welcome 2022

A COLOR IT et desitgem bones festes i un feliç 2022

No donem crèdit! Com de ràpid ha passat el temps… Fa ben poc, o aquesta és la nostra sensació, desitjàvem que aquest 2021 la Covid marxés de les nostres vides, i ara ens trobem a una setmana de finalitzar l’any, i molt lluny que aquest desig es compleixi. No obstant això, també hi ha hagut coses molt bones, que volem recordar abans de donar-li la benvinguda el 2022.

Un 2021 que ha estat ple d’incertesa de nou, però també d’esperança. Sembla que la vacunació ens ha donat un respir, i és que vam començar l’any amb restriccions que ens van instar a tancar la nostra cafeteria i, però amb el llarg dels mesos, hem pogut anar fent la nostra feina de manera més semblant a la normalitat. Tot i això, el nostre servei Take Away va permetre que nens i adults, famílies i amics poguessin seguir gaudint de la pintura en ceràmica a casa seva!

Com cada any fem, els últims dies de la seva finalització, creem un espai per reflexionar, per posar sobre la taula les coses que hem de potenciar perquè han estat un encert, i les que s’han de millorar, perquè no ens sentim satisfets del tot. A més a més, d’establir objectius clars que cal aconseguir. I el nostre és clar: seguir oferint als nostres clients i clientes, de totes les edats, l’oportunitat de poder deixar les obligacions i les preocupacions a la porta, i gaudir d’un moment de qualitat, on poder fer un break, prendre alguna cosa i deixar la ment en blanc a través de l’art i la pintura en ceràmica. 

Desitgem seguint oferint-te les peces de ceràmica més originals i boniques; poder donar-te un espai confortable perquè xerris amb els teus amics, amb els teus familiars, i comparteixis una mateixa afició amb els teus. A més a més que gaudeixis dels nostres productes, des de begudes, rebosteria, entrepans i aperitius de tota mena. 

Seguirem creant les nostres activitats dirigides tan divertides pels més petits de casa, en cada època de l’any important, com Setmana Santa, estiu o Nadal; els nostres dies especials per a tota mena de col·lectius; els nostres tallers perquè puguis aprendre com funciona la pintura en ceràmica i les tècniques que existeixen. I oferint-te promocions d’allò més llamineres! 

Crear somriures i fer néixer artistes són dues de les nostres il·lusions en aquest 2022. I els teus desitjos per aquest nou any quins són? Rodeja’t de colors, pintura, pinzells, peces, eines i productes de qualitat amb COLOR IT!

Feliç 2022 i que tots els teus propòsits es compleixin!