Esmorza a Color It i prepara’t per a un passeig en família fins a l’Ermita de Sant Adjutori

A Color It som uns enamorats de la naturalesa, per la qual cosa sempre que podem sortim a recórrer els parcs i muntanyes de la nostra estimada Sant Cugat buscant gaudir d’un dia a l’aire lliure amb la nostra família i amics.

Aquesta setmana volem proposar-te un pla diferent, que pots gaudir amb els teus qualsevol cap de setmana: visitar l’Ermita de Sant Adjutori, una de les construccions més particulars de Sant Cugat del Vallès, que reposa a la serra de Collserola.

L’Ermita de Sant Adjutori és una capella de planta rodona amb un sostre semicònic i una única porta d’entrada de gran grandària. És l’única ermita romànica de Collserola, per la qual cosa la seva visita està molt recomanada.

Excursió de Color It a l’Ermita de Sant Adjutori

El nostre pla comença en el nostre espai creatiu. A Color It, t’esperarem abans de començar la ruta perquè agafis forces amb un dels nostres esmorzars. A la nostra cafeteria comptem amb una interessant varietat d’esmorzars de gran qualitat, saludables i naturals:

  • Deliciosos entrepans i torrades, dolços de Nutella, mantega i melmelada; i salats de saborosos embotits, formatges, mels i fruits secs.
  • Pastes dolces i brioixeria. Croissants normals, de xocolata, ensaïmades, berlines, magdalenes i cookies.
  • Pastissos casolans, una especialitat diferent cada setmana!
  • Productes especials sense gluten per a celíacs. Les nostres galetes estan elaborades artesanalment i fornejades a foc lent. Tenim des de galetes i colines ecològics i mediterranis, fins a barretes de xocolata i avellanes, poma i canyella, plàtan i avellanes o de nabius i avellanes. A més a més, també tenim crackers de sarracènia i quinoa i magdalenes i bescuit amb pastanaga.
  • Begudes calentes, des de caputxino fins a xocolata calenta de diferents sabors com plàtan i poma, entre d’altres.
  • Sucs naturals, d’una gran varietat i molt saludables!
  • Sucs de fruites com mango, pinya, préssec, poma o mandarina.
  • I una interessant varietat de Tes.

Un cop esmorzats, és moment d’anar cap a l’Ermita de Sant Adjutori!

Existeixen diferents rutes per a arribar a l’Ermita, per la qual cosa et recomanem que triïs la dificultat de l’itinerari que més s’adeqüi a la teva família.

Des de Color It, el passeig pot variar entre 2 i 3 hores si vas caminant. Però nosaltres t’aconsellem que aparquis el cotxe el més a prop possible de la zona Pi d’en Xadri, on coneixeràs el famós arbre amb el mateix nom.

De camí a l’Ermita, recorreràs la Riera de Sant Medir mentre descobreixes la Torre Negra, un edifici fortalesa d’origen medieval. Seguint el camí i endinsant-te al Parc Natural de Collserola, trobaràs la masia de Can Borrell i, desviant-te en un camí assenyalat, arribaràs a l’Ermita de Sant Adjutori.

Apunta’t aquest interessant pla i gaudeix d’aire pur en un passeig pel Parc Natural de Collserola fins a l’Ermita de Sant Adjutori. Una activitat en família que gaudiràs amb els teus fills.

I si t’animes a anar a la tarda, també t’esperem perquè berenis en família a Color It! Ens trobaràs en el nostre espai creatiu de dilluns a dissabte, matí i tarda, i diumenges al matí!

Si necessites algun tipus d’informació, pots escriure’ns a colorit@colorit.es o trucar-nos al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880.

Fes-li un cop d’ull a la nostra carta i comença a assaborir els nostres esmorzars!