pastel y batido sin gluten colorit

A COLOR IT entren en escena els nostres productes refrescants

Ja és un fet! Els mesos de calor han tornat a les nostres vides per donar-nos dies més llargs, dies de platja, sopars en una terrassa i moltes aventures que estan a punt d’arribar, durant les vacances d’estiu. És per això que hem cregut molt necessari donar-li, de nou, el protagonisme que es mereixen els nostres productes d’estiu, com gelats o batuts freds, que ens fan els dies més refrescants. A més a més, també ens agradaria poder dedicar un espai al Dia de la Celiaquia i a la nostra carta sense gluten que tenim pels nostres clients celíacs. Se t’està fent la boca aigua, veritat?

Sabies que prendre begudes o consumir productes refrescants ofereix beneficis en el nostre organisme? És clar que consumir en excés begudes ensucrades no és saludable per nosaltres. No obstant això, consumir-ho de tant en tant o beure begudes refrescants, naturals, com els smothies que elaborem nosaltres, poden ajudar a passar la calor d’una manera més saludable! 

Hidratar-se és primordial durant tot l’any, encara que a l’estiu, amb les altes temperatures, beure aigua i altres begudes refrescants és molt beneficiós per poder regular la nostra temperatura corporal. I és que es recomana beure entre 2 i 3 litres d’aigua al dia, o alternar l’aigua amb altres alternatives, com els sucs de fruita, les infusions fredes…

 

zumo Color it (de manzana y zanahoria)

Què podràs trobar a la nostra carta? Doncs una exquisida selecció de sucs naturals, com el suc Color it (de poma i pastanaga), el detox (de pastanaga, poma i api) o l’antioxidant (d’espinacs, kiwi, llimona i poma), entre d’altres. A més a més de refrescs, begudes alcohòliques (cervesa, vi i cava) o infinitat de tes o cafès que podràs prendre freds. Gelats de tota la vida, amb copa i altres delicioses combinacions et refrescaran i et faran passar una estona d’allò més gratificant pel teu paladar.

T’agradaria veure l’ampli ventall de possibilitats que podràs gaudir a la nostra cafeteria? Et deixem la carta perquè puguis venir al nostre espai amb les idees molt clares!

No et perdis la nostra carta sense gluten

alimentos sin gluten colorit

El pròxim 27 de maig, se celebra a Espanya el Dia del Celíac o Dia de la Celiaquia, amb l’objectiu de poder conscienciar a la societat sobre aquesta malaltia, que cada cop pateixen més persones. 

És important normalitzar la situació, per poder aconseguir que el sector de la restauració aposti per aliments sense gluten i puguin oferir una extensa de carta de productes pels celíacs. 

 

A COLOR IT, com no podia ser d’una altra manera, tenim productes per tots aquells clients que no poden consumir gluten. Productes de la mà de grans firmes, com Zealia.

COLOR IT sense dubte, és un espai perfecte per gaudir d’un bon esmorzar o berenar en família, venir a treballar els matins o fer un aperitiu amb amics el cap de setmana. T’esperem!