Els nostres propòsits per a començar amb bon peu aquest 2020

El 2020 ja està aquí i té molt bona pinta! Ens encanten els anys parells perquè sempre porten coses molt interessants! I aquesta nova dècada que comença està plena de possibilitats, d’experiències, de coses viscudes, de nous reptes… Com tot nou any, deixem enrere un que ha comportat derrotes i victòries, fet que provoca analitzar la teva vida i voler canviar certs hàbits. Per aquest motiu, han de fer-se uns propòsits d’any i intentar complir-los. Ja has fet els teus? Per si de cas, en aquest article volem oferir-te alguns propòsits que et faran començar el 2020 amb molt bon peu!

Fer esport és un dels propòsits més enumerats i desitjats arreu del món. I és que tots sabem a la perfecció la importància que té cuidar el nostre cos i fer esport, encara que no sempre es tingui temps per fer-ho o les ganes necessàries per prendre la iniciativa! Anar al gimnàs, fer piscina, Ioga, pilates, corre per la platja… sigui l’esport que sigui, fer exercici millorarà la teva forma, la teva resistència física, a mantenir un pes saludable, a augmentar la teva flexibilitat i mobilitat de les articulacions o a millorar el teu estat d’ànim. Sense dubte, fer esport i cuidar-te és un dels propòsits que has de complir aquest 2020!

Tenir una bona dieta alimentaria pot anar lligat amb el propòsit de fer esport i cuidar-se. De res serveix fer esport i després mantenir una dieta calòrica i rica amb grasses. Perquè el cos estigui en perfecte estat, és necessari mantenir uns hàbits alimentaris equilibrats: ingerir aliments que aportin les vitamines i els nutrients necessaris per al nostre cos i eliminar aquells que porten grasses dolentes pel nostre organisme.

Tenir un hobby, i què millor que sigui relacionat amb l’art. Són moltes les persones que tenen moltes activitats en ment per fer, però també són moltes les que es queden amb les ganes, ja que no fan un pas endavant per realitzar-les. A COLOR IT ja són molts els clients que han volgut apostar per l’art i que venen a COLOR IT assíduament per complir un dels seus hobbies: la pintura i la creació de peces de ceràmica. Si creus que l’art, el món de la creativitat i la pintura són la teva passió, proposa’t a venir al nostre espai, agafar un pinzell ben fort i crear tot allò que tens al cap i al cor!

Aprendre coses noves, un idioma nou, un ofici, ballar, escriure o PINTAR amb noves tècniques. Sigui el que sigui que et mogui a aprendre, fes-ho! Com més rics en coneixements siguis més sabràs del món, de tu i de la teva societat. Si la teva passió és pintar, a COLOR IT podràs aprendre un gran ventall de tècniques de pintura en ceràmica que t’ajudaran a crear peces d’allò més úniques i especials! Com més coses sàpigues del món, més obert/a i segur/a et mostraràs amb ell!

Amanyaga’t, estima’t i respecta’t! Complir aquests tres aspectes, sense dubte, t’ajudarà al fet que la teva autoestima, seguretat i felicitat en tu mateix/a siguin enormes! Valorar-te i valorar els altres són actes importants per poder afrontar el dia a dia amb alegria, il·lusió i ganes! Aquest 2020 fes que tu siguis molt important, i la teva vida amb els que estimes també!

Passa temps de qualitat amb la gent que realment estimes. Compartir temps amb els teus és la cosa més bonica que pots fer en aquest 2020. De vegades, per culpa de la rutina, les obligacions i exigències que ens asfixien provoquen que no passem temps de qualitat amb els nostres. Però és tan important fer-ho! Et proposem que cada X temps vinguis a compartir l’art i la creació amb els teus en el nostre espai.

Lluita per un món millor, aquest any, més que mai, respecte al medi ambient i fes el que estigui a les teves mans per reciclar, per no contaminar, per no embrutar, per respectar el mar, la muntanya, la teva ciutat, poble, el teu món en definitiva. A COLOR IT cada any anem aportant el nostre granet de sorra perquè així sigui!

Aquests i molts més són els propòsits que, valgui la redundància, et proposem per aquest 2020. Tens algun més per afegir? Estem oberts a noves propostes!