Els nostres millors desitjos per al 2021

Estem ja gairebé a les portes d’un 2021 molt esperançador per tots. I és que després d’aquest any, necessitem creure que les coses canviaran cap a millor i serà un any on podrem tocar amb la punta dels dits una quasi normalitat. A COLOR IT tenim moltes ganes que aquest nou any ens doni l’oportunitat d’estar al teu costat, dia rere dia, per oferir-te tots aquells serveis que fan possible que el nostre projecte segueixi sent un dels més demandats de la ciutat.

Com cada any, els últims dies del seu acabament són un moment ideal per reflexionar sobre com ha anat, què hem fet, quines coses hem de seguir portant a terme en el nou any que entra i quines millor no repetir. A més a més, els propòsits d’any nou són la clau per tenir objectius clars sobre on volem arribar, què volem fer, què desitgem deixar de fer, etc.

A COLOR IT tenim molt clar els nostres desitjos del 2021! No volem ser repetitius, però tenim claríssim que el que ens importa és que aquesta crisi sanitària que estem vivint deixi d’estar a les nostres vides, i que, en conseqüència, desaparegui també la crisi social i econòmica que s’han desencadenat arran de la pandèmia.

Evidentment, aquest desig ve seguit d’un altre, poder estar oberts per tu, els teus amics i familiars tot l’any, tant per poder-te portar a taula els nostres millors productes (begudes refrescants, calentes, aperitius, entrepans, la millor rebosteria, etc.), com també per crear junts una peça de ceràmica amb un gran ventall de pintures, de peces, de materials i eines.

Ens encantaria, també, que els nostres serveis aquest any arribessin encara a un públic més extens, i és que cada cop són més els que confien en aquest projecte que va estar creat amb una única passió: unir el servei d’una cafeteria amb l’art i la creativitat que aporta la pintura en ceràmica.

Per aquest motiu, el nostre desig per aquest 2021 és seguir creixent com una cafeteria diferent, amb una visió més creativa, més artística i més original, que a més envaeixi cada cop a més i més usuaris, tant els més petits de casa com els més grans.

I tu, quins són els teus desitjos per aquest 2021? T’agradaria rodejar-te de peces de ceràmica, de colors, de pinzells i eines de pintura mentre assaboreixes una bona copa de vi, un exquisit cafè, un calent te o una refrescant cervesa?

T’esperem a COLOR IT aquest nou any!