Los abuelos y el arte

Els avis i l’art

El 26 de juliol se celebra de manera internacional, ni més ni menys, que el Dia dels Avis. Un dia molt especial pels més grans de la família que representen un paper d’allò més especial no només amb els seus fills, sinó també amb els seus nets. I com pots celebrar amb el teu avi o àvia aquest dia tan especial? Doncs a COLOR IT t’oferim un espai de qualitat on tant tu com ell/a podreu compartir un moment molt divertit i únic, pintant ceràmica, creant art junts, rient i conversant. Aprofitant l’avinentesa, volem parlar en aquest blog sobre com interactua l’art amb els més grans de la família.

La pintura i l’art, en la tercera edat, prenen un paper molt i molt important, sent una de les opcions ideals per a ajudar-los en la comunicació, a estimular i treballar algunes capacitats com la paciència, la creativitat o la concentració, com també, augmentar la felicitat i reduir l’estrès. I és que des de sempre l’art i la pintura s’han comportat com una eina de comunicació, tant pels més petits, joves com més grans de casa. Una manera diferent d’expressar certes emocions de manera visual.

Però no només la pintura és una eina eficaç per la comunicació, també per desenvolupar la ment i augmentar la nostra part més motora, ajudant el desenvolupament de la nostra motricitat final, sobretot la de les persones de la tercera edat, on moltes veuen afectades ja, per l’edat, la seva precisió i agilitat.

Així doncs, podem afirmar que l’art té propietats terapèutiques que ajuden als avis a millorar la seva qualitat de vida.

Vine a COLOR IT amb els teus avis i a gaudir!

A COLOR IT tenim l’espai ideal per poder compartir un temps de qualitat amb els qui més estimes. Un gran catàleg de peces de ceràmica i una extensa paleta de colors converteixen aquest espai en un dels més creatius i originals de la ciutat.

En el nostre espai, cada setmana, els dimarts al matí, si tens més de seixanta anys, podràs gaudir amb nosaltres de la promoció amb un 10% de descompte en la peça de ceràmica i un cafè o tallat gratuït.

A més a més, a COLOR IT no només volem fomentar la diversió i l’aprenentatge d’aquest món, sinó que també volem ser partícips del que l’art i la pintura pot fer per millorar la salut física i mental dels nostres usuaris.

T’esperem!