El te, la segona beguda més consumida del món

Ets amant del te? Segur que en algun moment has hagut de respondre la típica pregunta: «Ets de cafè o de te?». Nosaltres responem que sí, som amants del te però també molt apassionats del bon cafè! Per aquest motiu, a Color It podràs gaudir del millor cafè de la ciutat i d’un ampli catàleg de tes. No obstant això, avui volem prestar-li especial atenció al te, la segona beguda més consumida del món després de l’aigua. Increïble, oi?

El te és una de les begudes més antigues del món. Existeixen algunes llegendes sobre el seu origen, tant a la Xina, l’Índia o al Japó. Totes elles parlen d’una situació de casualitat que provoca conèixer el te. Per exemple, segons la llegenda Xina, a l’any 2 737 l’emperador Shen-Nung, assegut sota un arbre, va bullir aigua, amb la sort que va caure una de les fulles de l’arbre a l’aigua. En provar-la es va adonar que tenia un increïble sabor i, a partir d’aquell dia, va ordenar plantar llavors d’aquest arbre.

El que més entusiasme d’aquesta beguda és el seu deliciós sabor, els mil i un tipus de tes que existeixen: blanc, verd, blau, negre, vermell, de canyella, regalèssia, etc. Però, a part del seu increïble gust, encara ho són més els seus beneficis. Els coneixes?

Molts dels estudis fets sobre aquesta beguda afirmen les seves grans propietats. És cert que cada te aporta uns beneficis o uns altres, ja que el te verd i el negre contenen propietats diferents que aportaran a l’organisme uns avantatges o uns altres. No obstant això, podràs beneficiar-te de propietats que componen al te en general.

Sabies que és una beguda antioxidant? Gràcies a aquesta propietat, podem protegir el nostre organisme contra malalties com el càncer, malalties neurològiques o cardiovasculars. A més a més, és molt sa per a la nostra pell, ja que actua com a protector solar.

Per altra banda, ajuda a hidratar el nostre organisme perquè, d’aquesta manera, el nostre cos funcioni correctament, i reforça la densitat i la força dels nostres ossos, com també, a aquelles parts del cervell on es regulen tant l’aprenentatge com la memòria.

Per últim, és una beguda que protegeix el sistema immunològic, gràcies a la quantitat de flavonoides i Vitamina H, elements que ajuden a les defenses del cos.

Vine a Color It a assaborir els nostres tes nous

A la nostra cafeteria creativa no només hi podràs trobar una gran varietat de peces de ceràmica, colors, pinzells i materials per poder crear la teva peça, sinó que també podràs gaudir d’una dilatada carta de tes, cafès, sucs, smoothies i menjar ecològic.

 

nuestra carta de tes

Si t’agrada el te, et recomanem que ens vinguis a visitar, ja que podràs gaudir d’una gran varietat de tes, negre, blau, blanc, verd, vermell, sense teïna amb un bon Rooibos o les millors combinacions afruitades.

El te serà el teu millor aliat per passar una bona estona amb la teva família o grup d’amics/gues, per passar unes hores treballant o per deixar les obligacions en un cantó i deixar volar la teva imaginació a través d’un pinzell i una peça ceràmica.

Vine a Color It i a crear!