tobogans_gegants_turo_can_mates

El parc dels tobogans gegants de Sant Cugat

 

A Sant Cugat hi viuen moltes famílies que busquen un lloc urbà, però més tranquil que la gran ciutat. En ser a les afores hi ha espais exteriors i parcs per anar amb nens molt interessants i pels que val la pena desplaçar-te si ets de Barcelona o els voltants.

Avui et volem parlar d’un dels nostres parcs preferits, el parc del Turó de Can Mates o, també conegut com el parc dels tobogans gegants de Sant Cugat. Ens agrada molt com està fet i pensat, es nota que qui ho ha dissenyat coneix les necessitats dels nens i nenes. La zona de tobogans és espectacular i només allà ja s’hi poden passar una bona estona. Tobogans gegants tancats, oberts, amb bots, llisos… per a tots els gustos!. També hi ha una part de circuits per pujar, baixar, escalar, fer equilibris… tot fet amb fusta, cordes i materials naturals. Fins que dominin tots els reptes que els ofereix passarà una bona estona. Per als nens més petits hi ha una altra zona adaptada a les seves capacitats, amb gronxadors, casetes, jocs de memòria, llocs per enfilar-se, per botar i fer equilibris. I terra de sorra. Allà també hi ha una zona de picnic, sota uns arbres, per poder dinar o berenar en família.I just al costat de la zona de 4 a 6 anys hi ha un parell de tirolines genials que agradaran fins i tot als adults.

És un parc molt ben pensat, que permet als més petits jugar amb el moviment, conèixer el seu cos, explorar els límits i posar en joc la seva creativitat i imaginació alhora que ho passen bé. Els adults podem fer també algunes baixadetes en tobogan i compartir aquestes emocions amb ells.

A la part superior hi ha el turó que dóna nom al parc on s’hi pot pujar fent una mini excursió i tenir unes bones vistes dels voltants. També hi ha zona de bosc per poder investigar.

Un bon plan de cap de setmana que pots combinar amb una visita a Color It. Matí jugant al parc a l’aire lliure i, quan estiguin cansats, activitat en família a Color It pintant una peça de ceràmica o recarregant energia a la nostra cafeteria. Recorda que també obrim en diumenge wink