El paper dels pares en l’aprenentatge dels fills

A Color It creiem que el viatge educatiu d’un nen comença a casa, amb els pares. Ells són els primers mestres, per la qual cosa el seu paper és fonamental en la creació del caràcter del petit en qualsevol aspecte de la seva vida.

Si vols formar part del procés d’aprenentatge del teu fill, és important dedicar-li temps i trobar un equilibri entre el desenvolupament de bons hàbits a casa, a l’escola i al carrer i el creixement de les seves habilitats socials.

Existeixen diferents maneres en les quals pots donar suport i reforçar l’aprenentatge dels teus fills, sent la més important el formar part activament en el seu dia a dia.

Des de Color It et proposem algunes idees que pots utilitzar perquè la vostra relació sigui encara més forta.

Fes-li un cop d’ull a aquesta llista!

 

Claus per a formar part de l’aprenentatge dels teus fills

 

  • Comunicació i implicació

Tant a l’escola com a casa o amb els seus amics. És important reforçar la comunicació amb el teu fill i implicar-te en la seva educació, en les relacions amb els seus amics i en la seva dedicació en les tasques de la llar.

 

  • Ajuda’l en el desenvolupament de valors, hàbits i actituds positives

Inculca-li una sèrie de valors com el respecte, l’agraïment, la constància, la responsabilitat, la generositat, l’autoestima i l’amabilitat. Acompanya’l mentre crea i reforça la seva pròpia personalitat, treballant en els hàbits diaris en escola i a casa i projectant-li actituds sempre positives.

 

  • Valora allò que li interessi

La infància i l’adolescència són moments crucials en els quals el teu fill comença a desenvolupar els seus propis interessos. És important conèixer-los i acceptar-los perquè es senti segur al teu costat, d’aquesta manera sempre seràs el seu punt de suport.

 

  • Realitza activitats amb ell

A Color It t’animem a venir al nostre espai creatiu amb el teu petit. Amb nosaltres podràs gaudir cada setmana d’un moment d’unió, aprenentatge i creativitat al seu costat.

Reserva un dia a la setmana per a dedicar-li el temps que es mereix i vine a pintar en ceràmica amb el teu fill, una activitat en la qual el petit aprendrà noves tècniques de pintura mentre comparteixes al seu costat  un temps de qualitat.

Vine a visitar Color It i a gaudir d’una activitat única i diferent! Pots escriure’ns a colorit@colorit.es o telefonar-nos al 93 857 59 57 o al 663 826 880 per a sol·licitar-nos tota la informació que necessitis.

Ens trobaràs a Sant Cugat del Vallès: Avinguda Lluís Companys, 24. T’esperem!