El nostre Casal d’Estiu a punt de reprendre’s!

Després d’unes setmanes de vacances, el Casal D’estiu de Color It es prepara per tornar el 26 d’agost amb molta força i infinitats de propostes. Tirant la vista enrere, ens sentim orgullosos del Casal que hem organitzat el mes de juliol i part de juny, on tots els nens i nenes han pogut recopilar un munt de vivències que, segurament, mai més oblidaran!

Moltes són les activitats que han vestit aquests mesos un Casal que es basa en l’art i en la creació de peces de ceràmica i manualitats que ajuden i aporten molts beneficis pels més petits de la casa. En articles anteriors ja t’hem informat quins són els avantatges, per una banda, de l’art pels petits i joves i, per l’altra, del Casal d’Estiu.

Aquest any hem volgut seguir una mateixa línia, als matins dedicar-los a crear una peça de ceràmica, cada dia diferent, i aprendre una tècnica distinta, com per exemple, el mètode Stencil, l’esquitxat, puntillisme, Skilscreen, pintura amb cordes, rascat o trasnfe, entre d’altres.

Després d’un bon esbarjo replet d’activitats i jocs lliures al Parc Central de Sant Cugat, hem realitzat, de nou en el nostre espai creatiu, una manualitat elaborada amb diferents materials i eines. I estaràs pensant: quines manualitats han pogut fer? Un marc de fotos, un mandala, un got de fang o un portaespelmes. A més a més, també hem realitzat tallers de cuina!

 

Quines vivències ens esperen aquest agost i setembre?

Dintre d’una setmana, tornem a obrir les portes a un Casal ple de novetats, d’activitats, d’alegries, de coses per aprendre i descobrir. Des del 26 d’agost al 6 de setembre gaudirem de dues setmanes més de diversió on els nostres professionals dirigiran activitats d’allò més entretingudes.

L’art i la creativitat són dos dels aspectes que més es valoren tant en el nostre espai com en el nostre Casal. És per aquest motiu que volem, aquests dies que queden, envair el nostre dia a dia de ceràmica, pintura, pinzells i materials de tota mena per elaborar milers de creacions diferents.

Activitats de ceràmica, com aprendre diferents tècniques per pintar un test, una rajola, un got sense nansa, un plat o un bol seran algunes de les que realitzarem aquestes setmanes. Tenim moltes ganes que els nens deixin volar la seva imaginació i decorin aquestes peces amb creativitat i il·lusió, plasmant allò que senten i volen i fent-ho amb la delicadesa i els coneixements que nosaltres, com a professionals, els hi aportarem.

Els jocs d’aigua també envairan els nostres divendres, el joc preferit pels més petits que aconseguirà divertir-nos i combatre la calor d’aquest mes d’agost. Per a nosaltres, els jocs i compartir vivències en un espai obert, rodejats de natura, també són molt important.

Sigui l’activitat que sigui, hem valorat i valorarem la iniciativa dels nens, les ganes de descobrir i experimentar! A per més vivències! Si vols formar part d’aquest equip estiuenc, no dubtis en agafar la teva plaça ja!