El nostre casal de setmana santa ja sobre rodes!

Després que l’abril de l’any passat haguéssim d’anul·lar la nostra activitat de Setmana Santa, a causa de la pandèmia i el confinament domiciliari que estàvem vivint, a COLOR IT estem ja preparant una infinitat de sorpreses per tots aquells nens i nenes que vinguin a passar les seves vacances de setmana santa amb nosaltres, envoltats de creació i diversió. Així doncs, volem que la gran protagonista d’aquest article sigui la nostra activitat que tindrà lloc al nostre espai creatiu els dies 29, 30 i 31 de març i l’1 d’abril.

És ja un fet! A COLOR IT podem anunciar que tornem a obrir inscripcions perquè tots aquells nens i nenes que vulguin passar les vacances de pasqua amb nosaltres, puguin reservar ja la seva plaça i no es quedin sense aquesta, ja que les places són limitades!

Tots ells podran gaudir d’unes activitats d’allò més divertides i creatives, però sempre amb les mesures de seguretat necessàries perquè estiguin protegits de la Covid-19. Per aquest motiu, el nostre Casal de Setmana Santa estarà organitzat amb totes aquelles mesures implementades pel Ministeri de Sanitat, com el rentat de mans constant, la desinfecció de l’espai i dels materials, l’ús de mascaretes en tot moment, etc.

Perquè a COLOR IT volem que la diversió sigui l’acció protagonista del nostre casal, però sempre protegint la salut dels nostres petits i evitant la propagació del coronavirus. Per tant, volem fer una crida a tots aquells pares i mares que tinguin dubtes en si apuntar als seus fills en aquestes extraescolars i assegurar-los que els seus petits estaran en bones mans!

Creativitat i diversió, al nostre costat!

Què proposem fer aquests dies de Setmana Santa? Volem que tots els nostres assistents puguin aprendre i divertir-se a la vegada! Que s’endinsin al món de la pintura en ceràmica i de les manualitats. Per tant, volem que l’art envaeixi cada racó del nostre espai i cafeteria!

Peces de ceràmica d’aquesta temàtica, manualitats molt divertides que seran un element decoratiu d’allò més original, jocs de taula i a l’aire lliure, per poder gaudir dels companys i companyes, l’aprenentatge d’un gran ventall de tècniques de pintura i molt més!

Així doncs, en un mateix dia, aquests petits podran gaudir de grans experiències, del millor entreteniment de la ciutat i d’un gran descobriment sobre aquest món, on l’art és l’estrella del nostre casal. A més a més de totes aquelles sorpreses que tenim per ells i que, per descomptat, no et revelarem! Shhh és un secret!

Vols apuntar al teu fill/a en la nostra activitat de Setmana Santa? Afanya’t i no et quedis sense plaça! Recorda, són limitades i ja són molts els que ens han fet arribar les ganes que tenen de què arribi el dia!

Com pots fer la inscripció? A través del nostre email colorit@colorit.es, o bé, trucant-nos al 663 826 880.