nuestro casal de semana santa ya se está cociendo

El nostre Casal de Setmana Santa ja s’està coent!

Com ja saps, aquest cap de setmana el Govern d’Espanya ha declarat el País en estat d’alerta, una proclamació que arriba junt amb un seguit d’exigències, com el tancament de locals i comerços. És per aquest motiu, que el divendres, per ordre del Ministre d’Interiors, vam tancar el nostre local de manera temporal fins a nou avís. COLOR IT, així doncs, dona suport a les mesures adaptades per poder combatre el virus que ara mateix està afectant arreu del món, el Covid-19. No obstant això, aquest confinament, per ara, té una duració de quinze dies. Si aquest no s’allarga, en unes setmanes podrem obrir les nostres portes i gaudir, tots junts, de tots els serveis i propostes que tenim per a tu! Com, per exemple, el servei de casal que t’explicarem en aquest blog.

Queda menys d’un mes perquè la Setmana Santa torni, un any més, a les nostres vides. I com cada any a COLOR IT tenim una proposta per tu molt llaminera! El nostre casal, que obrirà les seves portes el 6 d’abril, oferirà durant quatre dies les millors i més creatives activitats de la ciutat. Tens ja la teva plaça? Doncs a què esperes per reservar-la?

La Setmana Santa és una festivitat molt celebrada arreu del món, en els països cristians, fins i tot, algunes ciutats es converteixen aquells dies en un interès turístic, com les processons realitzades a Sevilla o Córdoba. Així doncs, a la darrera setmana de la Quaresma, se celebra la Setmana Santa on tots els nens i nenes tenen festa a les seves escoles.

Per què se celebra la Setmana Santa? Al voltant de l’any 325 es va fixar aquesta data per celebrar-se la Pasqua, una festa on es recorden els últims moments de Crist a la Terra: l’últim sopar, el viacrucis, la seva mort i la seva resurrecció.

Pels més petits i grans, la Setmana Santa també és un merescut descans en el qual aprofiten per gaudir d’uns dies de vacances per passar-ho d’allò més bé. I com que l’entreteniment és el millor regal que podem tenir aquesta Setmana, a COLOR IT oferim un munt d’activitats perquè la diversió i l’entreteniment estiguin assegurats! Així doncs, si el teu fill/a té entre 6 i 15 anys, aquest és el seu espai!

Què tenim pensat pel teu fill/a?

Com no pot faltar en el nostre espai creatiu, crearem peces de ceràmica amb temàtica lliure i de Setmana Santa! Ens encanta que els nostres petits aprenguin sobre món i s’endinsin més en ell a través de la pràctica i de la utilització de diferents tècniques. Els nostres monitors i monitores ensenyaran tots els passos que han de realitzar per crear una peça amb una tècnica concreta o amb un material determinat. No obstant això, també realitzarem manualitats dirigides amb aquesta temàtica!

Els jocs d’expressió i d’improvisació també inundaran els nostres dies de casal, ja que creiem que a part de la creativitat, també s’han d’estimular altres aspectes. Per aquest motiu, organitzarem jocs tant a un espai exterior, al parc de Sant Cugat, com a les nostres instal·lacions.

Què et sembla tot el que faran els teus fills? Tens alguna proposta per nosaltres? Si tens en el cap alguna activitat, jocs o creativitats que poden portar a terme, fer-nos-els arribar! Estem encantats d’escoltar les teves propostes!

Quins són els nostres horaris i preus?

Com cada any i a cada casal, oferim un servei d’acollida gratuït en el que podràs portar el teu petit/a a les 8.30 h i recollir-lo a les 15.00 h. No obstant això, l’horari del casal és de 9.00 h a 13.30 h i, si vols que dini amb nosaltres, serà fins a les 14.30 h. El preu serà 22 €, tot i que, si vols que es quedi a menjar serà de 32 €.

casal de semana santa

Com pots fer la teva reserva?

Si encara no tens la teva plaça, fes ja la reserva, no et quedis sense ella! Pots contactar amb nosaltres a través del nostre número de telèfon 663 826 880, o bé, envia’ns un email a colorit@colorit.es.