El Casal d’Estiu de COLOR IT, a vint dies per la seva obertura

La nostra activitat d’estiu de COLOR IT, a vint dies per a la seva obertura

Ja és un fet! La nostra activitat d’estiu de COLOR IT obrirà les portes a finals de juny, més concretament al 29 de juny, per oferir un any més totes les activitats que componen un dels esdeveniments més creatius de la ciutat! Perquè si alguna cosa fem a COLOR IT a l’estiu, és pintar de creativitat cada racó dels nostres espais! Vols que el teu fill/a gaudeixi, aprengui i es diverteixi a la vegada? Tenim la millor opció per a tu: la nostra activitat d’estiu!

A causa de la gran pandèmia que hem patit aquests mesos arreu del món, a COLOR IT vam haver de suspendre la nostra activitat de setmana santa. No obstant això, després d’aquests mesos de lluita, de confinament i de tancament temporal podem dir ben alt i amb molta alegria que tornem i ho fem per la porta gran: amb la nostra activitat d’estiu. I és que un dels serveis que més ens agraden i on millor ens ho passem, ja que amb ell, gaudim d’uns mesos d’estiu rodejats de peces de ceràmica, de manualitats elaborades amb tota mena de materials, de jocs divertits i realitzats a l’aire lliure, al parc de Sant Cugat.

Però la diversió i l’entreteniment no són els únics dos termes que tenen protagonisme en el nostre espai. L’aprenentatge també està a l’ordre del dia. Per què? Doncs perquè els nostres monitors ensenyaran dia rere dia als nostres petits les diferents tècniques de pintura i els endinsaran a un món molt interessant, el món de la pintura en ceràmica i les manualitats.

A més a més, tenim una nova proposta per a tu: que el teu fill pugui gaudir de la nostra activitat d’estiu durant tot el mes d’agost! No obstant això, si no vols apuntar-lo durant tots els mesos que dura el servei, pots fer-ho per setmanes i, inclús, per dies! Perquè creiem que la teva comoditat i necessitats són una de les coses més importants per nosaltres i, per aquest motiu, volem donar-te totes les facilitats!

No ho dubtis i reserva ja la seva plaça perquè no es quedi el teu petit/a sense ella, ja que recorda que les places són limitades! Tenim moltes propostes i una variada i divertida programació durant els mesos d’estiu.

T’esperem el 29 de juny a l’obertura de les portes de l’activitat d’estiu més creativa de la ciutat i amb les mesures de seguretat adequades per garantir l’òptima protecció del teu petit/a davant del contagi. Pots consultar les mesures de bioseguretat a la nostra web o xarxes socials!

Estem molt contents de poder tornar a compartir amb tu i amb la teva família la nostra passió i el nostre espai!