Dia Mundial del Te i l’àmplia carta que tenim per a tu

Aquest 21 de maig se celebra el Dia Mundial del Te. Un dia que va proclamar l’ONU amb un objectiu molt clar, afavorir la producció i el consum d’aquesta beguda en tot el món, la segona més consumida arreu del planeta! Va ser el 2019 quan es va decidir dedicar-li un dia especial a aquesta planta que acaba amb la fam i la pobresa en el món. Per aquest motiu, volem dedicar el nostre blog d’aquesta setmana a parlar del te i de la nostra variada i exquisida carta que podràs gaudir a la nostra cafeteria!

En altres ocasions, hem parlat del te per explicar-te quin era el seu origen o quins beneficis tenia per la nostra salut. Ara, ens volem centrar a poder-te donar alguns consells sobre com conservar correctament el te perquè no perdi les seves propietats, aroma i sabor! Creiem que, per a tots els apassionats d’aquesta beguda, poden ser uns consells molt interessants!

El sol, la humitat i la pols són els tres grans enemics del te, factors que causen que les olors i els sabors es redueixin amb escreix i, per tant, es perdi la majoria de propietats d’aquesta planta. Què pots fer? Escollir el recipient ideal, sigui de metall o de porcellana, i guardar l’envàs en un lloc fresc, sec i fosc. És important també que aquest pot estigui perfectament tancat perquè no es puguin barrejar altres olors externes, i que sigui opac perquè, així, no pugui entrar la llum.

I és que les fulles del te són molt delicades i contenen propietats poroses, absorbint fàcilment qualsevol olor aliena que es trobi a l’ambient. Atenció! El contacte del te amb l’oxigen farà que aquest s’oxidi i, per tant, que es faci malbé.

Si vols arribar a la perfecció, t’aconsellem que conservis el te a la nevera, inclús en el congelador. Però abans de fer-ho presta atenció i assegura’t que està perfectament tancat, per poder evitar condensació.

¿Coneixes la nostra carta de tes?

A COLOR IT tenim una àmplia carta de tes, perquè volem que els nostres clients puguin sempre trobar el producte que més desitgen! Per aquest motiu, en el nostre apartat de tes trobaràs des del blanc, passant pel blau, el verd, negre o vermell.

En cada un dels tes que trobaràs a la nostra carta, hem fet una selecció especial de tes com el Darjeelin primera collita, el Pur-erh o les combinacions afruitades com el còctel Hawaiano.

Si vols veure tot el que tenim per a tu, dirigeix-te a la nostra carta i descobreix tot el nostre ventall de tes. T’esperem a COLOR IT com la millor cafeteria de Sant Cugat, amb aquesta beguda a la mà i moltes peces per pintar!