Dia Mundial de la creativitat i la innovació

Aquest 21 d’abril ens ajuntem tots els amants de la creativitat, de l’art, de les idees i de la innovació per celebrar un dia molt especial, el Dia Mundial de la creativitat i la innovació. Proclamat per l’ONU des del 2002, aquest esdeveniment té un objectiu molt clar: ser una motivació per potenciar la creativitat a les persones i a la societat en general.

L’elecció d’aquesta data no va ser en va! Es va escollir especialment en el naixement de Leonardo Da Vinci, un dels personatges més creatius, innovadors i influents en la història, ja que ens ha deixat infinitat d’obres i projectes com a pintor, arquitecte, poeta, músic, inventor, filòsof, enginyer… Sense dubte, tot un artista que representa a la perfecció el significat de creativitat en el nostre món.

D’ençà que el món és món, la creativitat i la innovació han anat lligades. I és que no neix una creació sense que hi hagi una idea innovadora darrere. I la societat, dia rere dia, viu i es nodreix d’aquesta innovació i creativitat per fer néixer nous projectes, noves idees i noves creacions en qualsevol àmbit.

Sense dubte, termes com motivació, persistència, equilibri, curiositat o art són alguns dels quals defineixen a la perfecció el que representa la creativitat i innovació per a nosaltres.

Aquesta celebració envaeix racons del tot el món a través d’esdeveniments, activitats, tallers, trobades d’artistes, conferències i molt més. Tot i que la Covid-19, un any més, difumini la importància d’aquest dia, estem segurs que podem viure’l d’una manera diferent sense deixar-lo de banda i donar-li la rellevància que es mereix!

Vine a gaudir de la creativitat i la cultura a COLOR IT

La cultura és un element essencial pel desenvolupament sostenible i per a la representació de la creativitat i la innovació. A més a més, tant la cultura com la creativitat tenen una importància rellevant en el desenvolupament social i en la interacció de les persones.

Per aquest motiu, aquest divendres 23 d’abril volem que el nostre espai i cafeteria s’ompli de creativitat i cultura, celebrant tots junts La Diada de Sant Jordi i el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació. Què et proposem? Doncs que vinguis a COLOR IT preparat o preparada per crear les peces de ceràmica més originals de la ciutat, figures que representin la nostra llegenda de Sant Jordi, i creacions formades a través de totes les idees que tens al cap!

dia mundial de la creatividadT’animem també a què utilitzis les tècniques de pintura en ceràmica que coneguis i t’ensenyarem de noves perquè puguis crear la peça més increïble! I perquè puguis fer-ho amb total comoditat i tranquil·litat, et proposem que reservis la teva taula prèviament. Recorda que comptem, per ordre del PROCICAT, amb un aforament limitat.

I per acabar, volem informar-te una cosa que sabem que t’encantarà! Si ens acompanyes aquest 23 d’abril per celebrar cultura i creativitat en un sol dia, t’oferim un 10% de descompte en la teva peça de ceràmica.

I, si a causa del confinament comarcal no pots venir a Sant Cugat, et proposem que compris les teves peces de ceràmica preferides a través de la nostra botiga online i gaudeixis de la pintura a casa teva! Ja veus que amb COLOR IT sempre tindràs possibilitats d’envair d’art i creativitat la teva llar.

Gaudim de la Diada i del Dia Mundial de la Creativitat com es mereix!