Dia internacional del te COLOR IT

Dia internacional del te: Color it et convida a convertir-te en un expert i tenir la teva tassa personalitzada

Dia internacional del te COLOR IT
El passat 21 de maig es va celebrar a tot el món el dia internacional del te i des de COLOR IT ens encanta festejar aquesta infusió mil·lenària que tants beneficis té. A més, per què no, proposar-te portar l’experiència a un altre nivell i decorar les teves pròpies tasses per a beure te.

Per què és bo beure te?

A més de la reconfortant sensació que sempre aporta una tassa calenta, el te compta amb nombrosos beneficis per a la salut de les persones.

És una infusió rica en vitamines i minerals, amb molt poques calories.

És una gran font d’antioxidants, els nutrients que s’ocupen de combatre els radicals lliures, és a dir, les molècules que oxiden les cèl·lules i les fan envellir.

Conté bioactius com els tanins, que li donen el seu característic sabor amarg i tenen efecte astringent i antiinflamatori.

El te porta cafeïna, però a diferència del cafè, la cafeïna del te es va absorbint al llarg de les hores, per la qual cosa el seu efecte no desapareix tan ràpidament. Una tassa de te al matí ens donarà energia extra que durarà diverses hores, fins i tot amb menys cafeïna que un cafè regular.

Una mica d’història

El te és la beguda més consumida a escala mundial després de l’aigua i prové de la planta Camellia sinensis. Si bé hi ha diferents registres, molts historiadors coincideixen que el seu origen es remunta a l’any 1500 a. C. a la província de *Yunnan, al sud de la Xina.

El te va néixer com una beguda medicinal per les seves propietats antioxidants, diürètiques i antiinflamatòries i és en funció del procés de recol·lecció i el tractament que se li doni a la fulla que es genera una varietat o una altra de te.

Entre les més conegudes figuren el te negre, el vermell, el verd i el blanc. Aquí algunes característiques de cadascun per a aprendre una miqueta més:

  • Te negre: És l’opció ideal per a començar el dia, ja que aporta prop de 50 mg de cafeïna d’alliberament lent (mentre que una tassa de cafè pot tenir entre 65 i 175 mg i el seu efecte s’acaba molt de pressa). A més, és el que més components antioxidants actius posseeix.
  • Te vermell: Es caracteritza per la seva especial elaboració, perquè durant anys les fulles de te es comprimeixen i emmagatzemen perquè fermentin. És un gran aliat per a la pèrdua de pes pel seu alt contingut de compostos astringents, ideals per a prendre després d’un menjar i afavorir una adequada digestió.
  • Te verd: Molt ric en antioxidants i posseeix grans propietats antiinflamatòries. Ajuda a combatre la retenció de líquids, disminueix l’absorció del colesterol i prevé l’obstrucció i la rigidesa de les artèries.
  • Te blanc: Se’l coneix com “el te de la bellesa”, no sols per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries, sinó també perquè ajuda a cuidar la salut dental, ja que no taca les dents.

Gaudeix del benestar del te en la nostra cafeteria COLOR IT

Comptem amb una gran varietat de tes i combinacions úniques que s’adapten a cada moment del dia i a cada necessitat. Tes blancs, blaus i verds, fusionats amb fruites o flors, pots trobar el teu favorit o provar un diferent cada vegada que ens visitis.

Porta l’experiència al següent nivell: crea la teva tassa especial per a beure te a COLOR IT

A COLOR IT confiem fortament que els treballs manuals ajuden les persones a relaxar-se i desconnectar el cap del caos diari per a donar-nos un moment de benestar, una sensació semblant a la qual aporta una tassa de te, veritat?

No necessites experiència ni tampoc portar res més que ganes de passar un bon moment en un ambient acollidor per a decorar la teva pròpia tassa de ceràmica personalitzada, de la grandària i el color que més t’agradi.

El nostre taller de ceràmica està pensat per a crear moments únics on tots i totes puguem sentir-nos artistes, donant-li curs a la imaginació i la creativitat.

Per a assistir, només has de contactar-te amb nosaltres per a coordinar el dia i l’horari, a través de la web o d’Instagram . Pots venir només amb la teva parella, amb amics o amb la família i convidar els teus sers estimats a passar una experiència diferent de la que segur s’emportaran un gran record.

Ara sí, ja ets un expert? L’únic pas que et queda és venir a gaudir amb nosaltres d’un te reconfortant mentre dissenyes i pintes la teva pròpia tassa de te en COLOR IT. Reserva la teva taula i no et perdis d’aquesta gran experiència. T’esperem!