Dia Internacional del Te

Dia Internacional de Te: beneficis pel nostre organisme

Dia Internacional del TeAquest dissabte, 21 de maig, se celebra en tot el món el Dia Internacional del Te, gràcies al fet que en el 2019 l’Assemblea de les Nacions Unides va proposar festejar aquest esdeveniment, amb l’objectiu d’afavorir la producció i el consum d’aquesta beguda, una de les més consumides del món.

Encara que fins fa tres anys no es va proclamar aquest dia, ja en el 2005 es va començar a celebrar la festa del te, gràcies a països com el Japó, la Xina o l’Índia, que han estat des de sempre i en l’actualitat grans cultivadors de te. I és que és molt important poder conscienciar a la societat sobre els beneficis que aporta aquesta beguda, així com la necessitat que hi ha en el paper que té aquesta infusió com a lluita contra la gana i la pobresa.

La producció de te, a més a més, contribueix a portar a terme els quatre propòsits de desenvolupament sostenible, ja que és una planta que ajuda a reduir la pobresa extrema, a lluitar contra la fam, a apoderar a les dones i a fer ús d’un cultiu sostenible.

L’origen del te es remunta a la Xina, encara que és una beguda que està molt lligada a l’Índia i a Anglaterra

I parlant dels beneficis en el nostre organisme, saps quins avantatges t’ofereix consumir te de manera recurrent per a la teva salut? Presta atenció que, a continuació, te’n parlarem!

Beneficis de consumir te per al nostre organisme

  • Consum d’antioxidants. Substàncies que aporten un avantatge molt important en el nostre organisme: retardar el procés d’envelliment.
  • Protecció del sistema immunitari. Gràcies a la seva quantitat elevada de flavonoides i vitamina H, el nostre cos conté més defenses i més potents. A més a més, eviten que les cèl·lules es danyin.
  • Redueix el risc de patir patologies cardiovasculars. Evita la possible coagulació de la sang, per tant, millora la circulació i evita també malalties del cor.
  • Evita la possibilitat de patir anèmia. El te és un dels aliments rics en ferro.
  • Elimina les toxines del nostre cos, ja que és un aliment diürètic.
  • Forma part d’una dieta saludable. És una beguda que no conté calories, per tant, és adequat consumir te, sobretot, quan s’està a dieta.

Vine a prendre un te a COLOR IT!

Dia Internacional del TeEts un gran amant del te? Doncs t’animem que vinguis a la nostra cafeteria, perquè puguis gaudir de l’extensa carta de tes que tenim per als nostres clients.

I és que per a nosaltres també és una beguda que ens encanta consumir, tant a l’hivern com a l’estiu. Per això et donem la possibilitat de prendre un te ben calent en els mesos de més fred, i un te gelat ara que les altes temperatures han tornat al nostre dia a dia.

A la carta podràs veure que tenim, per a tu, tota classe de te negre, blau, blanc, verd, vermell; així com begudes sense teïna, com Rooibos o combinacions afruitades i infusions. Vols conèixer el nostre ampli ventall de tes? Descobreix-lo aquí!