Día Internacional del chocolate

Dia Internacional de la xocolata

El 13 de setembre se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Xocolata, un dia molt important per poder commemorar un dels aliments més consumits a Espanya. Saps com va néixer aquesta festivitat? T’expliquem això i molt més en aquest blog. No te’l perdis! 

Charlie and the Chocolate Factory

És un dels llibres amb més renom de la nostra història, escrit per Roal Dahl i publicat en el 1964, en el que el protagonista, Charlie Bucket, un nen pobre que visita la Fàbrica de xocolata de Willy Wonka, tancada des de fa anys al públic, visita la fàbrica amb altres nens. Després d’aquesta, el seu destí fa un tomb inesperat, que li canviarà la vida per complet. Sense dubte, una increïble obra que fa oda a la xocolata i als valors importants de la vida. 

Va ser el 1995 quan França va voler realitzar un homenatge a l’escriptor britànic i a aquesta magnífica història creant aquesta festivitat. Els Estats Units es va unir a aquesta proposta, ja que el 13 de setembre també va néixer el fundador i amo de la Companyia de Xocolates Hershey, Milton S.Hershey. Així és com va aparèixer aquest dia a les nostres vides i que celebrem des de fa dècades!

A COLOR IT som uns grans amants de la xocolata, en totes les seves formes: en tassa, en pastissos, gelats, com acompanyant d’un bon cafè o com a toc especial d’un deliciós caputxino. I és que a qui li agrada el cacau, li agrada sigui com sigui! I som la majoria els apassionats d’aquest aliment. De fet, sabies que durant el confinament domiciliari va augmentar un 10% les vendes de xocolata? Sobretot la negra, que és la més saludable i la que més nutrients i propietats aporta al nostre organisme. 

I és que la xocolata i el cacau aporten un gran ventall de beneficis al nostre cos, des de millorar el flux sanguini, regular la pressió arterial, millorar les funcions cerebrals, equilibrar el cos de les dones durant la menstruació fins a protegir el cos dels danys solars o disminuir les migranyes. També ajuda a millorar el nostre estat anímic, evitant la depressió i augmentant els nivells, de manera natural, de serotonina.

 

COLOR IT, cafeteria amb wifi a Sant Cugat

Vols que et donem idees per poder celebrar com cal aquest dia? Doncs què millor que venir a COLOR IT i gaudir de la nostra exquisida i llaminera carta d’aliments i begudes que porten xocolata. 

Et proposem beure una deliciosa tassa de xocolata, menjar un pastís de xocolata fet per nosaltres o gaudir d’un refrescant gelat de xocolata per acomiadar l’estiu! 

T’esperem!