Desembre, el mes més màgic de l’any

El desembre, un mes ple de màgia, de sentiments i emocions, un mes de retrobaments, de paraules sinceres, d’abraçades que omplen, de regals que enlluernen els ulls, de llums i decoració que omplen els carrers de gent, famílies i amics. El desembre, el mes on el Nadal obre les seves portes per inundar els dies de màgia i estima a milers i milers de persones. Avui, a una setmana perquè comenci aquest nou mes, volem parlar-te de la màgia del desembre i d’una gran proposta per a tu!

El Nadal, sense dubte és un dels esdeveniments que fan que aquest mes que arriba sigui màgic, un mes que finalitza una infinitat d’experiències, d’il·lusions, aprenentatges, equivocacions, somriures i llàgrimes. En definitiva, de milers de coses viscudes. Un mes que finalitza però que dóna via al fet que apareguin en un nou any noves il·lusions, promeses i propòsits. Un futur molt present que ens aportarà vivències de tots els colors.

Una olor de pau envaeix els carrers, deixant enrere els problemes i l’estrès de la rutina. A casa, la llar de foc ens acompanya mentre la família va gaudint d’uns dies d’estima i de compartir bons moments. El Nadal sempre ha estat un moment per compartir i crear moments especials junts.

casal navidad

No obstant això, tot i que el Nadal té un gran pes en aquest mes, també abasteix moltes coses més que el fan especial. El desembre és neu, són tardes a casa amb una xocolata calenta, són nits de converses profundes davant de la llar de foc, són nadales, torrons, són estones fent manualitats nadalenques, són moments decorant les cases i fer passejades amb un cafè a la mà contemplant les llums de Nadal.

Sense dubte, pocs són els mesos que siguin tan especials com aquest! Així doncs, aquest desembre no t’oblidis de fer una llista de tots els propòsits d’any nou que vols complir, de compartir la teva felicitat amb tots els que estimes, de fer regals especials, de riure a riallades en cada dinar familiar, de demanar aquells desitjos que vols que es compleixin, de buscar nous reptes i objectius per l’any que ve. Però, sobretot, no deixis de cercar moments per compartir amb la família, moments especials i activitats que t’omplin. Des de COLOR IT et proposem que l’art envaeixi els teus dies de fred, envoltat/da de pots de pintura, pinzells de diferents mides i peces de ceràmica que et convidaran que deixis volar la teva imaginació i et deixis emportar per la teva creativitat.

El Casal de Nadal de COLOR IT

casal de navidadA COLOR IT ens encanta el Nadal i totes aquelles coses que el representen! Per això, no podia faltar un any més el nostre Casal de Nadal, uns dies on els més petits podran divertir-se creant peces i manualitats nadalenques, on aprendran tota mena de tècniques de pintar en ceràmica i utilitzaran diferents materials. Uns dies on l’art i els jocs d’interacció crearan un casal de companyonia i respecte.

No t’ho pensis més i apunta al teu petit/a a un dels casals més creatius de la ciutat! L’esperem els dies 23, 24 i 27 de desembre. Però, no et pensis que això acaba aquí! Començarem l’any amb molt bon peu reprenent el casal l’1, el 2, el 3 i el 7 de gener.

Quins són els preus? Doncs si esculls l’horari de 9 h a 13.30 h el cost del dia serà de 22 , però si vols que es quedi a dinar amb nosaltres, serà de 32 /dia. A més a més, t’oferim de manera gratuïta un servei d’acollida de 8.30 h a 9 h i de 14.30 h a 15 h.

Fes la teva reserva ja i aconseguiràs que el teu fill/a gaudeixi d’uns dies plens de màgia i diversió!