desconnexio digital blog1

Desconnecta’t i pinta: celebra el Dia de la Desconnexió Digital amb COLOR IT

desconnexio digital blog1

Sabies que el 5 de març se celebra el Dia de la Desconnexió Digital? Es tracta d’una iniciativa que va sorgir el 2009 i que busca fomentar l’ús conscient i responsable de la tecnologia, així com la dedicació de temps a activitats que no impliquin el seu ús. En un món cada vegada més connectat i digitalitzat, és important recordar la importància de desconnectar. L’ús excessiu d’aquesta mena de dispositius pot afectar la nostra salut mental i física, generant estrès, ansietat, maldecaps i problemes de son. A més, dedicar massa temps a les xarxes socials i altres plataformes en línia pot ser un obstacle per al desenvolupament de les relacions personals i per al temps dedicat a activitats d’oci que fomentin la nostra creativitat. Per això, a COLOR IT, ens sumem a aquesta iniciativa animant-te a venir al nostre espai creatiu a pintar ceràmica, no sols un dia, sinó durant tot l’any!

Què fer el Dia de la Desconnexió Digital?

Aquest any, el 5 de març cau en diumenge, i a COLOR IT estarem tancats, però això no implica que no puguem donar-te algunes idees perquè passis un dia de desconnexió d’aquests que fa temps que et demana el teu cos. Aquí algunes de les activitats amb les quals pots invertir el teu temps el Dia de la Desconnexió Digital:

  • Llegir un llibre. Dedica un temps a llegir un llibre que t’interessi, però no val triar un en format electrònic.
  • Practicar ioga o meditació. O qualsevol activitat que t’ajudi a ser conscient del moment present! Dedica temps a cuidar del teu cos i la teva ment.
  • Fer senderisme. Surt a la natura i gaudeix de l’aire lliure, fent senderisme en un parc o a la muntanya.
  • Crear art. Qualsevol mena d’activitat artística o manual pot ajudar-te a expressar el que tens dins. A COLOR IT, et proposem el nostre Kit Regal si el que vols és passar una tarda relaxada de diumenge pintant ceràmica.

Vine a COLOR IT i desconnecta de tot

desconnexio digital blog2I la resta de la setmana, del mes i de l’any, a COLOR IT, oferim un espai acollidor i creatiu perquè puguis desconnectar i experimentar amb la pintura. Vine sol o acompanyat, tria una peça de ceràmica i decora-la com més t’agradi. El nostre equip estarà disponible per a ajudar-te en tot moment, oferint-te consells, tècniques i materials perquè creïs una obra única.

La pintura de ceràmica és una activitat relaxant i creativa, que no només et desconnecta del món digital, sinó que influeix positivament al teu propi benestar, ajudant-te a reduir l’estrès, millorar la concentració i augmentar l’autoestima. T’animes a provar-ho? T’esperem a COLOR IT!