colorit creativo

Descobreix el teu costat creatiu en Color It

colorit creativo
Aquest mes d’agost l’ONU ha declarat la celebració del dia internacional de la joventut i des de Color It volem convidar a tots els adolescents i joves a viure l’art en el nostre espai creatiu a Sant Cugat. A més de tenir promocions especials per a ells, volem que coneguin la nostra cafeteria i les seves delícies. En el següent article t’expliquem els beneficis de desconnectar un moment i gaudir de la creativitat.

Color It és una fuita creativa

En un món on la tecnologia ocupa gran part de les nostres vides, és essencial trobar maneres de desconnectar i explorar la nostra creativitat. Color It, un lloc especialment pensat per a l’expressió artística i et convidem a submergir-te en el món de la ceràmica i pintura.

Vivim envoltats de distraccions digitals, i per això és vital trobar formes noves de desconnexió. Pintar ceràmica en Color It ofereix una sortida creativa en la qual els joves poden submergir-se en la seva imaginació, deixar enrere les preocupacions diàries i simplement gaudir del procés de creació.

La pintura de ceràmica és molt més que una activitat recreativa; també és una oportunitat per a desenvolupar habilitats artístiques. Experimentar amb colors, tècniques de pinzell i dissenys, millorant la destresa i aguditzant el sentit estètic. Aquesta experiència pot servir com a base per a explorar altres formes d’art en el futur.

Pintar ceràmica és un pla diferent amb amics

En Color It ens encanta rebre grups de joves que visiten el nostre espai per a viure un pla diferent. Per això, els dimecres, si tens entre 14 i 18 anys, t’esperem durant tot el dia amb un refresc gratuït perquè gaudeixis mentre pintes una peça.

Viure l’art al costat dels teus amics, compartint riures, xerrades i diferents idees per a fer peces originals, crearà un record inoblidable.

Aprofita l’oportunitat per a tenir un objecte únic que expressi la teva autenticitat amb la tècnica i els colors que més t’agradin. Fins i tot poden dissenyar una sèrie especialment creada per al grup d’amics. Una sèrie de plats, tasses o adorns que els identifiquin com a grup i els distingeixin com a persones individuals amb el toc de preferència de cadascun. No et pots perdre aquesta experiència!

Color It t’espera per a donar-te un moment de relax

Diferents experts coincideixen que l’activitat artística és molt beneficiosa per al desenvolupament personal. Pintar ceràmica en Color It brinda als joves l’oportunitat d’expressar les seves emocions, pensaments i experiències a través de l’art. Aquesta forma d’expressió pot ser especialment beneficiosa per a aquells que poden tenir dificultats per a expressar els seus sentiments d’una altra manera.

A més, la pintura de ceràmica també pot tenir beneficis terapèutics. Submergir-se en el procés de crear, triar colors i aplicar pinzellades pot tenir un efecte relaxant i calmant, ajudant els joves a alliberar l’estrès i l’ansietat acumulats.

Un pla diferent, un pla en Color It

El nostre espai creatiu en Sant Cougat obre les portes a tots aquells que busquin gaudir d’un pla diferent. Pintar la peça de ceràmica que més t’agradi, amb una infinitat de tècniques i colors per a triar, mentre gaudeixes d’un temps tot sol o amb els teus seres estimats. No fa falta tenir experiència en la pintura de ceràmica, les nostres monitores poden guiar-te perquè l’objecte triat quedi exactament com et vas imaginar.

Consulta les nostres promocions, reserva taula i fins pots veure l’àmplia gamma de peces disponibles perquè el teu projecte creatiu comenci fins i tot abans d’arribar. T’esperem!