materiales reciclados Navidad

Decoració DIY amb materials reciclats per aquest Nadal

materiales reciclados Navidad

Ha arribat el moment! Ja estem al desembre i les festes de Nadal estan molt a prop. Tant que, a COLOR IT, ja es nota a l’ambient com ens omple d’il·lusió preparar la nostra llar. El costum de decorar Nadal es remunta a segles enrere i és una tradició que gaudim cada any. Però, per què ens agrada tant? Llums i els adorns ens fan sentir feliços, relaxats i festius. La decoració nadalenca és molt divertida perquè ens transporta a un món totalment diferent. Els adorns transformen qualsevol espai en una cosa màgica, i és fàcil deixar-se portar per la fantasia. Ens encanta que Nadal sigui una època que ens permet oblidar les nostres preocupacions quotidianes i simplement passar temps amb els nostres amics i familiars, i quina millor forma de fer-ho que creant la teva pròpia decoració nadalenca amb ells? Avui t’ensenyem algunes idees creatives perquè puguis fer-ho utilitzant materials reciclats.

3 materials reciclats per fer les teves manualitats nadalenques

  • Pinyes seques. Les pinyes són uns dels elements més utilitzats a la decoració de Nadal. Les veiem sobretot penjant d’arbres, en corones i en centres de taula, però les opcions que permeten són infinites. Pots convertir-les en rens, petits avets, o simplement pintar-les i deixar volar la teva imaginació.
  • Rotllos de cartó de paper higiènic. Són l’element estrella en el món DIY amb materials reciclats. Els pots usar de manera individual per crear les figures del teu pessebre, o utilitzar-los com a blocs de construcció.
  • Roba vella que ja no facis servir. Retalla els teus antics jerseis nadalencs i confecciona els teus mitjons per a penjar en la xemeneia, flocs de neu, estrelles, campanes, etc. També fer ús dels retalls per embolicar regals.

materiales reciclados Navidad

Les manualitats més creatives al Casal de Nadal de COLOR IT

Com cada any, a COLOR IT comencem el nostre Casal de Nadal durant aquestes festes perquè celebris Nadal amb nosaltres de la manera més divertida. Aquí les dates:

  • Setmana 1: 22 i 23 de desembre.
  • Setmana 2: 27, 28, 29 i 30 de desembre.
  • Setmana 3: 2, 3, 4 i 5 de gener.

De 9h a 13:30h, les nostres monitores titulades t’ensenyaran diferents tècniques de pintura de ceràmica i una gran varietat de manualitats de temàtica nadalenca per decorar la teva llar. Per a nens i nenes de diferents edats a partir de primer de primària. Apunta’t a través de la nostra web o contacta amb nosaltres telefonant al 663 826 880, o enviant un mail a colorit@colorit.es Sigues creatiu, diverteix-te i decora casa teva amb les teves pròpies manualitats aquestes festes!