cafeteria favorita en sant cugat

De nou, la teva cafeteria favorita de Sant Cugat oberta!

Des d’aquest dilluns dia 1 de març, hem reprès el nostre servei de cafeteria i activitats de pintura, gràcies a la relaxació de les restriccions implementades pel Govern durant aquests mesos. I estem molt contents que puguis tornar a gaudir de la nostra cafeteria de Sant Cugat, la més creativa de la ciutat!

Amb un aforament del 30%, la nostra cafeteria rebrà, com sempre, des dels més petits als més grans de la família. Parelles, amics, germans, cosins, companys de feina… són moltes ja les persones que confien en nosaltres i que han estat en aquests mesos complicats al nostre costat, encara que fos d’una manera diferent, des de la distància! I a partir de dilluns 8 de març, el servei de cafeteria el tindrem obert fins a les 17h de la tarda, a partir d’aquesta hora servirem per emportar.

Però, quins són els nostres horaris actuals? Podràs gaudir de la nostra cafeteria de manera presencial o per emportar, a més a més, del nostre espai de pintura en ceràmica, de dilluns a divendres de 8:30 a 12:30 h, de dimecres a divendres de 16:30 a 20 h.

A COLOR IT apostem per un espai segur, per una restauració que protegeix al client, per un sector que lluita per combatre l’expansió del virus. Per aquest motiu, hem implementat, des del primer dia, totes les mesures de seguretat necessàries per evitar els contagis i aportar el nostre granet de sorra per acabar amb aquesta crisi sanitària que fa un any que vivim.

De fet, hem millorat les mesures, ja que hem incorporat un sistema de purificació d’aire amb Ions i filtres HEPA, que treballarà de forma continuada. També realitzem una desinfecció nocturna de tot el local amb ozó.

En tot l’espai disposaràs de gels hidroalcohòlics i sabons desinfectants; realitzarem una rigorosa neteja a primera hora del matí i migdia, i desinfectarem constantment les taules i cadires.

CAFETERIA FAVORITA SANT CUGATPer altra banda, el nombre màxim de persones a taula serà de 4. Per aquest motiu, et recomanem que reservis la teva taula amb anterioritat, així t’assegures de no quedar-te sense!

Gaudeix de la completa i deliciosa carta de la teva cafeteria de Sant Cugat

L’hivern segueix a les nostres vides, tot i que ja amb poca força, i és que en unes setmanes la primavera envairà els carrers i racons de cada ciutat. Seran molts els que encara voldran una xocolata ben calenta o un potent cafè per aguantar el dia amb energia, d’altres, no obstant això, es decantaran pels refrescos, els nostres sucs especials o batuts gelats.

I tu, què et ve de gust? Siguis de freds o calents en aquesta època de l’any, et recomanem que ho acompanyis amb un deliciós aperitiu, amb un cremós croissant o amb una enorme cookie.

Recorda que pots també gaudir dels nostres productes allà on sigui, amb el nostre servei Take Away!

No et perdis la nostra exquisida carta! Ni de l’espai creatiu per pintar ceràmica que trobaràs a la nostra cafeteria de Sant Cugat.