drag-zog-conte

Contacontes i activitat artística per aquest Sant Jordi amb el Club Peques Lectores

S’acosta una de les festes més boniques de l’any en la que tots els carrers es vesteixen de roses de tots els colors i llibres per a tots els gustos i edats. Sant Jordi, una de les tradicions més esperades de Catalunya, en la qual vam aprofitar per mimar-nos una miqueta i també per acostar-nos a la lectura en recerca de llibres i contes que ens inspirin. Una festa ideal per venir a Color It i desenvolupar la vostra creativitat, ja sigui pintant una rosa per regalar a algú molt especial, ja sigui assistint a la nostra activitat especial “Sant Jordi 2017”

CONTACONTE I TALLER DE PINTURA DE CERÀMICA: ‘EL DRAC ZOG’

Explicar histories i treballar sobre elles es una eina molt poderosa per estimular la imaginació i creativitat dels nens. Permet al nen identificar les seves pròpies emocions y desenvolupar la empatia y autoestima. Alhora, a través dels contes podem transmetre valors i ajudar-los a  entendre, de mica en mica, el món que ens envolta.

Des de COLOR IT volem fomentar la lectura i l’expressió de cada un dels petits. Per això hem organitzat un ‘Conta conte amb taller de pintura’. El proper dia 20 de Abril la Judith Franch, critica literària infantil que amb l’ajut del ‘Kamishibai’, un teatre de paper que obre les seves portes y crea un escenari màgic, ens explicarà el conte del ‘DRAC ZOG’. Un cop acabada la historia realitzarem un taller de pintura de ceràmica al voltant d’aquesta.

 

Dia: 20 Abril

Hora: 17.30h

Sessió: 17.30h-18h- Conta conte ‘EL DRAC ZOG’

        18h-19h- Taller de pintura de ceràmica ‘EL DRAC ZOG’

Edat: Infantil i primària

Preu: 16 eur/persona

 

Judith Franch és la creadora de Club Peques Lectores, el web de referència dins el món de la Literatura Infantil i Juvenil. Des d’aquest espai i fent bon ús de la seva creativitat interior, Judith ofereix diàriament a les famílies i professionals de l’educació recursos perquè transmetin als nens amor i interès per la lectura i els llibres, així com eines perquè la seva creativitat innata segueixi desenvolupant-se en tot el seu potencial.

 

Us hi esperem!

RESERVEU LA VOSTRE PLAÇA