copas

Consells per organitzar una festa a casa

El Nadal és una de les èpoques de l’any on aprofitem per trobar-nos tant amb familiars com amb amics, ja sigui en festes com en dinars interminables que acaben potser fins i tot amb algun joc de taula. Sigui el format que sigui, hi ha alguns aspectes sobre els quals cal prestar certa atenció:

  • L’espai del qual disposeu per realitzar la festa, o trobada, serà el que marqui quants convidats poden venir. Segurament en un primer moment podeu pensar que es tracta d’un tema de sentit comú, però moltes vegades ens veiem empesos per l’entusiasme que ens porta a sobredimensionar un espai on realment la gent que convides no acaba d’estar còmoda perquè, o no us podeu moure amb tranquil·litat sense molestar-vos uns als altres o perquè simplement acabeu fent cua fins i tot per anar al bany. Val més que sigueu realista amb el nombre de convidats, ja que de ben segur que ells se sentiran més a gust.

 

  • Cal organitzar l’espai on es deixaran els abrics, bosses i motxilles; així com l’espai on es desenvoluparà la festa. Us recomanem guardar en armaris o còmodes totes aquelles figures de decoració que o bé són delicades o bé es troben en llocs on us podeu caure i així ens estalviarem disgustos.

 

  • Tant si teniu al cap organitzar una festa temàtica com si simplement el que voleu és organitzar una trobada al Nadal, recordeu que la decoració us pot ajudar al fet que els teus convidats ho visquin més en primera persona. Per això us proposem que deixeu volar la vostra imaginació i us animeu a crear una decoració especial per la festa. Pinterest és una xarxa social ideal per trobar bones idees de decoració, ja siguin per una festa hawaiana, com per una festa d’adults o una de nens i nenes. Totes les festes poden tenir una decoració personalitzada i fàcil de fer!

 

  • Una festa es caracteritza per un flux constant de gent per diferents espais, interactuant entre tots ells a la vegada. Preveient aquestes anades i tornades us recomanem oferir gots i plats de plàstic marcats amb el nom de cada un dels convidats. Una forma divertida pot ser que a l’entrada de la casa, en el primer moble visible, disposeu dels gots i plats junt amb un retolador apte per aquestes superfícies, al costat d’un cartell que digui: Marca el teu got i el teu plat: ells t’acompanyaran en aquesta festa 😉

 

  • Si, durant la festa, voleu oferir algun tipus de menjar recordeu que cal tenir en compte les intoleràncies dels teus convidats, així com al·lèrgies i gustos en general.

 

Però si a més, voleu que la festa sigui recordada us oferim 3 propostes extres:

 

1) Munta un photocall amb perruques, barrets, ulleres grans i tot roba antiga i deixa que els convidats mateixos siguin els encarregats de fer-se fotos i compartir-les entre ells.

 

2) Ofereix algun detall a tall de recordatori. Un petit obsequi que pot ser des d’un dels nostres Kits regals, fins a un petit clauer o una foto Polaroid per exemple.

 

3) Avisa’ns i t’organitzem un taller tant per nens com per adults a casa teva! Et portem tots els estris, així com la pintura i les peces perquè flueixi la creativitat i cadascú creí el seu propi record de la trobada.

 

Esperem que els nostres consells t’hagin resultat útils i que estem segurs que la teva propera festa serà tot un èxit smiley