Comença el 2019 amb Color It!

Tot l’equip de Color It et donem la benvinguda al 2019 esperant que resulti un any carregat de sorpreses, emocions i experiències tant boniques com inoblidables, per a tots.

Des de Color It volem contribuir aportant-te el nostre particular granet de sorra perquè gaudeixis de moments únics al costat de la teva família dins del nostre espai creatiu.

L’aroma d’un bon cafè d’especialitat, un berenar, envoltar-se de colors, experimentar amb les mans i els pinzells, crear, jugar… En definitiva, deixar que el temps voli al costat dels teus en un ambient càlid i relaxat. A més a més, des de Color It volem que tot això adquireixi forma amb un bonic record, que quedarà per sempre guardat a l’interior de la teva llar i de la teva memòria.

A Color It ti i la teva família sou el més important

Ens encanta festejar tota mena d’esdeveniments i molt més si es tracta de celebracions tan especials i emocionants com són els aniversaris dels més petits. Volem omplir les seves festes de color i d’il·lusió al mateix temps que ells estimulen la seva creativitat, imaginació, concentració, talent i autoestima. Moments d’un valor incalculable tant per al seu present com per al seu futur.

Però les activitats manuals no només ens aporten coses positives durant la infància, com a adult és important que puguis trobar algun moment per a tu, per a desconnectar de l’estrès diari i relaxar-te. Hi ha estudis que demostren que dedicar uns 20 min al dia a la desconnexió i relaxació potencia el rendiment i la concentració. Trobar aquest espai per a tu et permet organitzar millor la teva agenda, aixecar l’ànim i alliberar energia i ansietat acumulada.

L’ideal és buscar una afició activa, com la que et proposem, i una vegada acabis podràs gaudir de la peça de ceràmica a casa.

Una altra de les activitats que us proposem per a aquest 2019 és compartir temps de qualitat amb els vostres fills. No és necessari omplir les seves agendes de múltiples activitats frenètiques, els nens només necessiten una mica de temps per a ells, on pugueu parlar tranquil·lament, que us puguin explicar les seves inquietuds i compartir una mateixa afició. Mentre estàs pintant i conversant el temps sembla parar-se i s’estableix una gran connexió entre tots dos. Deixa que cadascun creï a la seva manera, no condicionis el resultat i veuràs com surten coses meravelloses.
Durant tot el mes de gener, i per a celebrar l’entrada del nou any, a Color 
It t’obsequiarem amb un 15% de descompte en el pagament del primer trimestre o en adquirir una prima de 10 sessions extraescolars.


A què esperes per a venir al costat de tota la teva família a
gaudir de l’experiència Color It?


Ens trobaràs en el nostre espai creatiu de Sant Cugat del Vallès: Avinguda Lluís Companys, 24. O si ho prefereixes, escriu-nos a
colorit@colorit.es o telefona’ns al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880, i t’informarem de tot el que puguis necessitar.