Com puc regalar una peça de ceràmica artesanal al meu pare?

Queda menys d’un mes per celebrar un dels dies més importants de l’any, el Dia del Pare. Un moment especial on s’elogia el paper de tots els pares en l’educació i criança dels nens. Així doncs, volem aprofitar aquest dia per parlar-te una mica més de la seva tradició i per animar-te que obsequiïs amb una peça de ceràmica al teu pare en aquest dia tan especial per ell i, per tu, com a fill/a.

Un cop a l’any, commemorar aquest dia s’ha convertit en un vertader ritual que no pot faltar mai. Però, de quina manera va aparèixer? Aquesta festa, com ja us vam explicar en un anterior blog sobre el Dia del Pare, té el seu origen als Estats Units, en l’any 1909, quan Sonora Smart Dodd va voler homenatjar al seu pare, que va criar ell sol a sis nens i es va convertir en tot un exemple a seguir. Es va morir el 19 de juny, data en què se celebra als Estats Units i altres països el Dia del Pare. Però un fet que no et vam explicar és: per què al nostre país se celebra al març? Doncs perquè en molts països catòlics se celebra aquest dia amb la Festivitat de Sant Josep, el pare de Jesús de Natzaret.

En el 1949, una professora de la Dehesa de la Villa va voler organitzar un esdeveniment en el qual s’honorifiqués a tots aquells pares de les alumnes, pares que desitjaven amb totes les seves forces tenir un dia com passava amb el Dia de la Mare. En aquest esdeveniment totes les alumnes van recitar poesia, van ballar i van interpretar obres de teatre. A més a més, es va fer una missa especial en honor a Sant Josep.

Ara que saps l’origen d’aquesta festivitat tant internacionalment com en el nostre país, saps ja quin regal li faràs al teu pare? Nosaltres et podem ajudar en aquest aspecte! Perquè tenim per a tu una proposta que t’encantarà: crear peces de ceràmica dedicades al teu pare que estem segurs que arribaran al seu cor i que seran el millor regal per crear un record preciós per molts i molts anys.

I com ho pots fer? A continuació t’expliquem pas a pas!

La nostra botiga online de peces de ceràmica

T’estàs fent aquesta pregunta en aquests moments? Si és així, te la responem ràpidament. És molt senzill! Només has d’anar a la nostra web, a l’apartat Take away i seguir els passos que t’expliquem per poder encarregar el teu COLOR IT Take Away:

  1. Has d’escollir la teva peça o peces, les que més t’agradin. Trobaràs un ampli ventall de peces, des de tasses, plats, cors, mussols, cotxes i molt més!

  2. Et trucarem per acordar amb tu quines pintures i materials desitges. No obstant això, si no saps quins materials auxiliars necessitaràs, t’aconsellarem sense cap problema.

  3. Digues-nos a on t’enviem teu kit i a on haurem de fer la recollida de la teva peça per fornejar-les i lacar-les.

  4. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna peça que no trobis i que desitgis tenir, o bé, si tens algun dubte durant el procés.

Fàcil, veritat? Doncs aposta pels regals artesanals i pels obsequis de qualitat! I què millor que fer-ho al nostre costat! Una cosa sí, ens encantaria que ens ensenyessis la teva obra d’art!