Color It també és centre d’activitats d’empresa a Sant Cugat.

Si estàs buscant un lloc per fer activitats d’empresa a Sant Cugat relacionades amb l’art, Color It és el teu lloc. Fa poc, una part dels membres de la promoció quinzenal 2016 de l’Executive MBA d’ESADE van venir a fer una de les seves activitats al nostre centre i ens ho vam passar molt bé.
 
Les activitats d’empresa de cohesió d’equip, també conegudes com a Team-Building, són cada cop més usades pels directius per a potenciar les relacions socials i definir rols d’equip entre els membres d’una empresa.
 
El team building ha resultat ser enormement eficaç per a definir objectius, construir relacions de treball eficaces, conèixer el rol de cada persona dins l’equip i per trobar solucions a problemes que sorgeixen. Les relacions entre persones s’estreten, el grup es coneix millor i d’una altra manera que a la feina i això millora l’efectivitat i productivitat de l’equip.
 
L’Executive MBA d’ESADE és un màster d’alta direcció, molt intensiu en hores de dedicació i aprenentatge i que es caracteritza per tenir un component emotiu on sovint els integrants són crítics amb la seva situació professional, necessiten canvis, es plantegen nous objectius… si el grup es coneix i està cohesionat, tot això es canalitza d’una forma extraordinària, creant una gran família.
 
Aquest any, en acabar el curs, van organitzar una sessió de Team-Building a Sant Cugat, a Color It, amb l’objectiu de celebrar, compartir i expressar les vivències de cada un.
 
Li hem fet una petita entrevista a Vanessa Daswani, una de les participants, per a que ens expliqui de primera mà què es va fer i com ho va viure. Esperem que us resulti interessant.
 
Color It: Què t’ha aprotat aquesta experiència conjunta?
 
Vanessa: Pintar ceràmica és una experiència que ja de per si relaxa i absorbeix completament, ja que et concentres al màxim per triar la teva peça, els colors, dibuixar, triar dissent i pintar-la. Fer l’activitat amb els meus companys va ser encara més divertit i interessant.
Vam decidir triar tots unes tasses, decorar-les i cada company va escriure o dibuixar algun missatge a les tasses dels altres per a tenir un record. Poder fer aquesta activitat junts va ser genial, ja que en estar relaxats mentre pintàvem les tasses ens va permetre parlar, xerrar i riure junts. Veritablement vam sentir que l’activitat va ajudar a fomentar el team-building i sentir que compartim alguna cosa nova junts.
 
CI: T’ha ajudat a conèixer millor els companys i els diferents rols i capacitats de cada un?
 
V: Sí que ajuda a conèixer millor els teus companys ja que pots observar els que tenen una capacitat creativa més innata, els que mediten bé abans de començar a dissenyar la seva tassa, o els més espontanis que prefereixen anar creant sobre la marxa. Així pots entendre millor com treballa cada una i, en un entorn de treball o similar, quins rols i formes d’actuar són més còmodes per a cadascú. 
 
CI: Havies pintat mai ceràmica? Què t’ha semblat?
 
V: Sí que havia pintat ceràmica en alguna ocasió, ja que existeixen centres de pintura de ceràmica a altres països i ja ho havia provat. És una experiència molt gratificant perquè no necessàriament has de ser creativa o dotada en manualitats per a fer una creació pròpia. Gràcies a l’ús de nombrosos recursos: plantilles, idees que tenen a Color It, una mica de paciència i moltes ganes, aconsegueixes fer una peça bonica. És molt divertit, t’absorveix completament i el temps passa volant quan estàs dedicat al 100% a l’activitat.
 
Tornaré a repetir aviat, i aquesta vegada vindré en família a passar una estona entretinguda. És una opció fantàstica per passar una tarda amb amics, família o simplement tu sol.