COLOR IT TAKE AWAY, el nostre nou servei!

COLOR IT TAKE AWAY, el nostre nou servei!

Des de fa unes setmanes, t’hem anat informant d’un nou servei que hem fet néixer al nostre espai creatiu: COLOR IT TAKE AWAY. En aquest article, t’explicarem l’objectiu d’aquesta nova activitat i com podràs aconseguir-la. I recorda! A COLOR IT sempre trobaràs un espai i unes activitats ideals per compartir amb qui més desitges. L’entreteniment, la creativitat i la diversió són el més important per a nosaltres!

Estar a prop teu és un dels objectius més rellevants que han fet néixer aquest nou servei. Passar aquesta crisi sanitària i haver de tancar les nostres portes temporalment han provocat un nou replantejament dels nostres serveis, com el servei de pintar ceràmica amb els teus a casa teva, sense haver d’assistir al nostre local, ni de reservar taula. Emporta’t COLOR IT al teu domicili!

Gaudiràs de la pintura en ceràmica gràcies al nostre paquet de pintures, de figures, de materials i eines que ens demanis. Com podràs aconseguir tot aquest material? A continuació t’ho expliquem!

  1. Escull la teva peça, les pintures i les eines que vols! Pots escollir tot el que desitgis. En cas de demanar material auxiliar (stencils, tampons de goma, etc.) només necessitem una paga i senyal de set euros que et retornarem un cop recollim de nou el material.
  2. Gaudeix a casa d’una bona estona pintant
  3. Decideix quina opció vols: anar a buscar tot el material al nostre espai creatiu a Sant Cugat, o bé, en un punt d’entrega i recollida fora de la ciutat (consulta els diferents punts).
  4. COLOR IT es desplaça als punts de recollida i entrega un cop per setmana. Si t’interessa aquesta opció, t’informarem de les dates de recollida i entrega.
  5. Un cop retornada la peça, a COLOR IT la fornejarem i la courem. Un cop acabada, la podràs venir a buscar al nostre espai creatiu a Sant Cugat, o bé, al punt d’entrega que hagis escollit.

Vols passar una estona divertida sense haver de desplaçar-te? COLOR IT TAKE AWAY és la teva solució! Contacte amb nosaltres i reserva la teva peça! A més a més, pots dirigir-te al nostre apartat de TAKE AWAY i trobaràs tot un gran catàleg de peces que tenim per a tu. Escull la que més t’agradi, la que més desitgis pintar, els colors que voldràs que la vesteixin i, voilá, en uns dies ho tindràs al teu punt de recollida!

OLOR IT TAKE AWAY és la teva solució! Contacte amb nosaltres i reserva la teva peça! A més a més, pots dirigir-te al nostre apartat de TAKE AWAY